Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

JUNK JUNCTION

-

Var ligger det?

Längst upp på kartans nordvästra spets. Om du missar landningen får du simma med fiskarna och är ute ur matchen.

Vad finns där?

Som namnet hintar om är det här stället fullt av skräp. Junk Junction är en bilskrot, men det betyder inte att det är tomt på föremål här. Om du letar bland högarna med krossade bilar och byggnadern­a i området kommer du hitta massor av kistor, vapen och ammunition.

Skroten är omgiven av en hög tegelvägg som ger dig lite skydd, men det är långt ifrån någon trygg fristad. Raderna med krossade bilar är tätt packade och formar något av en labyrint. Det är lätt råka krocka med andra spelare när du springer runt hörn, så ha ett snabbt vapen för korta eller medellånga avstånd till hands.

Besökare på skroten är dessutom utsatta för snipers på kullen där den stora lamastatyn står. Det är precis i kartans kant, så det brukar sällan vara spelare där, men se ändå upp för luriga fiender innan du sätter igång med din skrotjakt.

Om du har hela stället för dig själv är alla de krossade bilarna en utmärkt metallkäll­a.

Är det ett bra ställe?

Junc Junction är inte direkt någon favoritpla­ts. Det är dock en populär landningsp­lats eftersom den ligger vid kartans kant och är en farlig plats att vandra omkring på. Endast erfarna spelare rekommende­ras att välja den som landningsp­lats.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden