Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

TOMATO TOWN

-

Var ligger det?

På kartans nordöstra del, strax till väster om den enorma Wailing Woods. Du kommer ofta stöta på spelare som vandrar ut från skogen mot Tomato Town, om du vill ligga på lur...

Vad finns där?

Platsen har fått sitt namn efter den enorma röda tomtaten på snabbmatsr­estaurange­n i mitten av staden. Det är förresten en bra idé att landa på tomaten, eftersom den sträcker sig så högt upp. Du kan hacka dig genom taket snabbt och samla på dig alla föremål som finns i restaurang­en. Var dock beredd på att du inte kommer vara den enda spelaren med den idén, speciellt om bussens rutt går direkt över staden.

Det finns gott om andra små byggnader i Tomato Town, där du kan samla vapen och ammunition. Även om mitten av staden alltid är full av aktivitet, finns det flera små hyddor och containers i stadens utkanter som också kan vara bra ställen att samla föremål på.

Om du är säker på att kusten är klar kan du börja krossa lastbilarn­a och bilarna som står parkerade i staden för att få massa metall. Se dock till att du är helt ensam innan du börjar med det, eftersom det kommer sätta igång bilalarmen som hörs hela vägen till Amazonas djupaste djungel (typ).

Är det ett bra ställe?

Här är det ofta lite för många spelare och lite för få föremål. Det är dock ett bra ställe om du lyckas landa på restaurang­en. Om inte får du be till Fortnite-gudarna att du lyckas hitta ett hyfsat vapen innan någon får syn på dig.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden