Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

RISKY REELS

-

Var ligger det?

Längst nordösteru­t på kartan, strax norr om Wailing Woods.

Vad finns där?

Risky Reels är en klassisk utomhusbio­graf, som förmodlige­n din mormor och morfar tyckte om att besöka på sina dejter under 1950-talet. Skillnaden är att actionen du kommer stöta på här inte utspelar sig på filmduken.

Det är en hyfsad plats att landa på av flera skäl. Om du går in i den stora ladan på den östra sidan av Risky Reels finns det oftast två kistor där. De hjälper dig att ladda upp med hyfsade vapen och ammunition. Det finns dessutom gott om andra små vrår att utforska, där det finns vapen och ammunition.

Eftersom det är en drive-in-bio finns det massor av bilar på området, som är utmärkta källor för att samla metall till eventuella fort senare under matchen. Allt oljud kommer dock locka till sig oönskad uppmärksam­het, så se till att kusten är klar innan du börjar hacka sönder någon gammal Ford Anglia.

Är det ett bra ställe?

Eftersom det är en relativt ny plats på kartan är det en populär landningsp­lats trots sin avlägsna placering på kartan. Det kanske inte är ett toppenval för dem med en diskret spelstil som vill gömma sig, men det finns fortfarand­e mycket här som gör det värt ett besök.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden