Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

5. TORNFORT

-

Tornfortet är den vanligaste Fortniteby­ggnaden. De flesta spelare gömmer sig inuti fort som dessa när cirkeln krympt och blivit så liten att alla spelare är i närheten av varandra.

Det är ganska enkelt att bygga ett torn, men det krävs övning för att kunna bygga det snabbt. Du måste placera fyra väggar och sedan placera en trapp för att kunna ta dig upp till nästa nivå. Tricket är att hoppa medan trappan byggs, så att du kan stå på rampen och börja bygga på nästa nivå. Om du inte hoppar innan trappan byggts klart kommer du att bli fast under den.

Om du vill kunna ta dig upp och ned mellan de olika nivåerna i ditt fort kan du behöva tänka ut olika designer på trapporna (kom ihåg att du kan redigera de olika delarna). De flesta spelare nöjer sig dock med att hålla till i toppen av tornet och hitta en väg ned när de ska vidare. Om du bygger en dörr och en tillgängli­g trapp till toppen av ditt torn blir det dessutom enklare för spelare att smyga upp bakom dig.

Det kan vara en bra idé att placera några fällor längst ned i ditt fort, för att göra det svårt för spelare som bryter sig in.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden