Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

DUOS

-

Det är oerhöert viktigt med samarbete om du spelar duos. Om en medlem i ett lag med fyra medlemmar spelar själviskt kan det fortfarand­e gå, men om din enda lagkamrat inte vill samarbeta har du ett stort problem.

Du bör helst spela Duos med någon du känner. Om du spelar med slumpade spelare är risken stor att du hamnar med någon som inte spelar särskilt schysst. Om du paras ihop med en slumpad spelare som visar sig vara

schysst kan du lägga till dem som vän så att ni kan spela ihop fler gånger.

Det är bäst att landa i ungefär samma område som sin lagkamrat och det är oftast här olika personligh­eter kolliderar – vissa föredrar att slåss på populära landningsp­latser, medan andra tycker om att ta det lugnt i utkanten av kartan. Om du spelar med en slumpad spelare är det bra att placera ut en markör snabbt så att personen kan följa dig. Det finns dock ingen garanti för detta och det enda du kan göra är att hoppas att de följer med dig.

Om du vill bygga upp förtroende mellan dig och din slumpade lagkamrat är det bra att visa att du är förberedd. Du kan till exempel öppna din inventory och ge ett föremål eller två till den andra spelaren. Även om du behöver föremålen själv visar det att du är villig att samarbeta och kan få något bättre tillbaka senare under matchen.

Gå inte för långt ifrån varandra. Om en behöver återuppliv­a den andra har du inte tid att vara två städer bort. Riskera dock aldrig ditt eget liv för att återuppliv­a en lagkamrat. Om båda dör är ni ute ur matchen.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden