Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 1: STORM SHIELD DEFENCE

-

Välkommen till Homebase (din hemmabas). Det är ditt hem från och med nu.

Detta är ett guidebaser­at uppdrag, där spelet hjälper dig fram och förklarar hur du ska göra saker. Det är väldigt svårt att misslyckas med ett sådant här uppdrag, så det borde gå ganska enkelt. Med hjälp av bokens och spelets tips kommer du klara av den här typen av uppdrag utan problem.

Det första du måste göra är att aktivera en sköld, vilket du i princip bara behöver trycka på en knapp för att göra. Sedan ska du bygga en struktur runt skölden för att hindra att något förstör den.

Nu kommer du att få testa att bygga och ändra strukturer för första gången. Du får lära dig hur du gör dörrar i väggar, hur du lägger golv och tak samt hur du gör miniväggar som du kan huka dig bakom medan du skjuter mot fiender som närmar sig.

När byggnaden är klar aktiverar du skölden, och detta är nu dina problem börjar. Ta med dig dina vapen ut och förbered dig på att skjuta allt som närmar sig din ytterdörr.

Om du skjuter för att döda bör du sikta på huvudet. Då dör dina fiender efter en enda träff. Om det kommer för många mot dig samtidigt, behöver du inte oroa dig över precision. Meja ned dem med ett Machine Gun (om du har ett).

Du kommer behöva hantera flera vågor av fiender, men annars finns det inga obehagliga överraskni­ngar under det här uppdraget. Även om du inte hinner skjuta dem innan de når din bas kan välplacera­de fällor fixa resten.

När det är över kan du sätta dig ned och fira ditt första fullbordad­e uppdrag. Från och med nu kommer det att bli svårare – mycket svårare.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden