Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 4: 2 STORM SHIELD DEFENCE

-

Kommer du ihåg det första uppdraget där du skulle göra en sköld? Det här uppdraget liknar det, och är ett klassiskt guideuppdr­ag. Du får instruktio­ner om hur du lägger fällor och blir van med att hantera vågor av fiender.

Börja med att uppgradera ditt fort. Fokusera på den östra och västra väggen. Placera väggfällor på dina befintliga barrikader eller placera ut golv och tak, och fäst några fällor på dem. Om du behöver mer material kan du ta med dig hackan och hugga ned några träd i närheten. Stenar, växter och träd har allt du behöver för att göra enkla fällor, så samla på dig allt som finns i närheten. Det kan vara en bra idé att kolla in tornet i det sydöstra hörnet. Det kan nämligen innehålla några användbara saker.

Aktivera stormsköld­sgenerator­n när du är redo. Den första vågen av fiender kommer från söder. Gå ut hårt och undvik de nya fienderna med bikupor som huvuden. Dessa fiender rör sig som de vanliga variantern­a, men om du kommer för nära släpper de ut en svärm med bin och du kommer garanterat att bli stucken.

Efter att du besegrat den första vågen blir det en kort paus innan fienderna anfaller från väst. Den andra vågen består av samma fiender plus irriterand­e Lobbers. Du bör prioritera dessa, eftersom de kan skada ditt fort utan att behöva gå nära och riskera att gå i dina fällor. Kom ihåg att du förlorar bonusen om stormsköld­en faller under 80 procent.

Det här uppdraget är inte särskilt svårt och du kan klara av det själv om du inte har några lagkamrate­r. Om andra spelare är på samma uppdrag kommer ni inte ha några problem alls. Kolla hur de tar sig an fienderna, så kanske du kan lära dig något på köpet.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden