Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 6: 3 STORM SHIELD DEFENCE

-

Du kan förvänta dig ungefär samma sak av det tredje uppdraget med stormsköld­sförsvar som av de två tidigare.

Den här gången handlar det dock om nya försvarare. Börja med att ta en titt på dina befintliga försvar. Du kan behöva reparera eventuella skador på väggar och lägga till några extra låga barrikader eller fällor. Placera sedan försvarsst­olpen på ett golv i det sydvästra hörnet av ditt fort och lägg sedan till en ny försvarare.

Utrusta dem med ett vapen som inte kräver allt för mycket ammunition, som en Semi Automatic Rifle (annars kommer de slösa ammunition alldeles för snabbt). Om de får slut på skott kommer de klaga under resten av uppdraget och om du ger dem för mycket kan du få slut istället. Ge dem bara så mycket ammunition du kan, för det är viktigt att du har så det räcker åt dig själv också.

Om du har ont om resurser kan du gå till campingpla­tsen nära fotbollspl­anen. Träd och stenar är bra grundlägga­nde byggmateri­al. Samla på dig lite saker och börja tillverka. Det här uppdraget kommer att vara lite svårare än de tidigare.

Aktivera den gamla generatorn för att starta uppdraget. Nu kommer du behöva möta tre vågor med fiender: en från söder, en från öster och en sista från väster. Som vanligt kommer det att vara en kort paus mellan varje våg, så du får tid att omgruppera dig, göra ny ammunition och stärka dina försvar. Se till att använda tiden effektivt.

Om du har tur kommer du att få ett lag eller andra spelare som hjälper dig. Om inte, är det bara du och försvarare­n. Fortsätt att skjuta och gör ny ammunition när du behöver det. Döda allt du kan och hoppas att fällorna tar hand om fienderna du inte hinner med. Efter några minuter kommer alla fiender att vara döda och du har (förhoppnin­gsvis) klarat av ännu ett uppdrag.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden