Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 11: 5 STORM SHIELD DEFENCE

-

Uppdragen blir allt svårare i takt med att stormsköld­en blir större. Du är tillbaka i din hembas och måste skydda stormsköld­en mot ilskna vågor av fiender. Skillnaden nu är att du har ett större område att ta hand om, samt två förstärkar­e istället för en.

Din första uppgift är att placera ut den nya förstärkar­en. Det finns flera tillgängli­ga platser, men välj en nära din bas och den första förstärkar­en. Det kommer många fiender snabbt så fort du aktiverar generatorn och om du har allt i ett mindre område behöver du inte springa omkring så mycket.

Sätt sedan upp försvar runt de båda förstärkar­na. En ring av låga väggar och golv med fällor kommer sinka fienderna och ge dig tid att skjuta ned dem. Gå tillbaka till basen och kontroller­a försvaren där, och aktivera sedan generatorn. Det här är ditt svåraste uppdrag hittills, så om du spelar ensam bör du se till att ha alternativ­et att be om hjälp aktiverat. Det här kommer utan tvekan att bli otroligt tufft.

När stormsköld­generatorn aktiveras kommer det bli ett rent helsike. Du kommer att mötas av fyra vågor av fiender från söder, väster och öster. Det blir två vågor åt gången, varav två där du måste döda varenda fiende för att ta dig vidare. För att göra det ännu värre kommer du att behöva handskas med den nya fienden Taker. Den här svävande otäckingen kan attackera från avstånd, dränerar dina sköldar och har en riktigt otäck dykande bombattack som kan döda dig direkt. Håll den här fienden på avstånd, undvik attackerna och försök döda den med ett skjutvapen snabbt. Om du inte lyckas hålla dig vid liv, vad har generatorn för chanser då?

Håll dig i rörelse, fortsätt skjuta och använd pauserna mellan vågorna för att reparera dina försvar. Det här uppdraget talar om för dig varifrån varje våg kommer och var den kommer att anfalla. Var alert och ställ dig i en bra position snabbt när du får varningarn­a.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden