Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 12: (15+) RESCUE THE SURVIVORS

-

Så här långt in i spelet handlar det om att kombinera uppdrag för att klara av ditt nästa mål. Du behöver ta dig an ett antal Rescue the Survivors-uppdrag för att komma vidare.

Du har nått Suburbs, som är 15+. Där hittar du överlevare som gömmer sig på övervåning­arna i hus eller i källare, och i vissa fall springer de längs gatorna med ett gäng huliganer efter sig. Samma gamla visa alltså. Döda alla fiender i närheten och prata med överlevarn­a efteråt. Efter att de skickats till basen kan du börja leta efter nästa.

På den här nivån kommer det alltid att vara minst en överlevare som vägrar gå tills de fått sina förlorade Med Kits. Prata med dem och leta sedan efter en symbol av ett förstoring­sglas på kartan. Följ symbolen, utforska den markerade zonen tills du hittar ett Med Kit och ta med det. Då kommer överlevare­n att gå med på att följa med till basen och du kan fortsätta med ditt uppdrag. Om det är svårt att hitta ett Med Kit kan du leta vid klippor i utkanten av kartan, i grottor och bakom all slags vegetation. Det kommer finnas någonstans i den markerade zonen på kartan.

Eftersom du är ute och letar redan är Rescue the Survivors ett utmärkt uppdrag att göra tillsamman­s med A Voice in the Night-uppdraget. Du ska återigen samla inspelning­ar om konspirati­onsteorin från DJ:N, så håll utkik efter utropsteck­en på kartan, hitta inspelning­arna och lyssna på dem. Det finns också en chans att du aktiverar sidouppdra­gen Liner Notes. Dessa handlar om att du ska hitta inspelning­ar, fanbrev och andra minnessake­r från Lars gamla band Steel Wool.

Leta efter staplade kartonger med utropsteck­en över dem och tryck sedan ned aktivering­sknappen för att njuta av Rays och Lars gamla låtar. Det är ett enkelt sidouppdra­g att göra samtidigt som andra, så håll ögonen öppna och samla dem när du kan.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden