Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 15: LAUNCH THE ROCKET

-

Till sist har du Stonewoodu­ppdragen. Det är i princip en annan version av samla och förstärka din bas, i stil med Fight the Storm eller Ride the Lightning, fast med en tvist. Den här gången måste du hitta en Rocket Launchpad, förstärka området och sedan lägga in Bluglo för att förbereda varje steg i uppskjutni­ngen. Sedan måste du försvara raketen i två minuter från våg efter våg med argsinta fiender och deras monstervän­ner.

Launch the Rocket är ett episkt uppdrag med tre faser du måste ta dig igenom. Du måste samla massor Bluglo och ta dig igenom en hel drös med fiender för att slutföra det. Det är dessutom utmanande, för du måste bygga vertikalt. Du behöver skydda både startplatt­an och raketen, så om du inte lärt dig hur du bygger trappor och flera våningar måste du lära dig det (eller samarbeta med någon som kan det).

Förstärk området, men se till att alla områden är lätt tillgängli­ga. Vissa spelare gör misstaget att placera massor av väggar i alla möjliga riktningar, men inga dörrar eller korridorer för att ta sig från den enda sidan av fortet till den andra. Vad tror du händer när fienderna börjar komma in från fel sida? Det är inte någon trevlig upplevelse ...

Precis som med Storm Shield Defence 6 är samarbete nyckeln för att lyckas. Annars möter du för många fiender, med för lite tid och ammunition! Ni kommer att behöva kämpa ihop. Gör alla en tjänst och låt bli att lägga in Bluglo eller aktivera något förrän väggar och golv har reparerats och dina lagkamrate­r haft chans att göra mer ammunition. Det finns inget värre än att misslyckas i det sista stadiet för att alla får slut på skott. Det kan även vara en bra idé att göra ett närstridsv­apen. Ett svärd eller en klubba kan vara användbart om fienderna kommer och bankar på dörren (eller in genom väggen).

Det kommer inte gå snabbt eller vara enkelt, men ge inte upp. Fortsätt att kämpa, håll koll på raketen och förbered dig för ett helt nytt kapitel i Save the World.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden