Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

TYPER AV LAG

-

Om du klickar på fliken Squads i huvudmenyn ser du att det finns olika typer av Squads. Du kommer inte kunna göra något alls med squads i början av spelet, men du kommer att låsa upp olika squads i takt med att du gör framsteg i spelet.

DET FINNS TRE HUVUDTYPER AV LAG:

SURVIVOR SQUADS

Dessa trupper kommer att förstärka din hjältes förmågor. De består av en ledare och åtta andra. Du kan läsa mer om Survivor Squads på motsatt sida.

DEFENDER SQUADS

Det finns fyra Defender Squads, en för var och en av kartans viktigaste delar. Varje trupp består av fem försvarare. Under spelets gång kommer du att kunna bygga speciella Defender Positions, som gör det möjligt för en utvald försvarare att gå med i striden och skydda fortet från fiender. De använder upp lite ammunition, men du kommer att behöva en hjälpande hand!

EXPEDITION SQUADS

Du kan skicka ut de här trupperna på specifika uppdrag, som att samla trä, sten eller metall. Dessa expedition­er sker osynligt. Det tar viss tid att slutföra en expedition och om uppdraget lyckas belönas du med allt de samlat. Nyckeln till framgång är att välja ut rätt hjältar för uppdraget.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden