GALA Magazine

Prinsessan Madeleine mår som den prinsessa hon är

- Trevlig läsning! Chefredakt­ör Petra Lindell

Enligt studier så har personer med bra vänner generellt bättre hälsa. Inte undra på att prinsessan Madeleine då verkar må som den prinsessa hon är. På sidorna 4-8 har vi gjort en stor kartläggni­ng av prinsessan Madeleines bästa kompisar – och de är många. Trots att det lär ha gallrats bland vännerna genom åren. Vid 36 års ålder gissar jag att prinsessan nu vet mycket väl vilka väninnor hon kan lita på – och inte.

Tjejligan som är kvar har prinsessan ”valt ut” efter många års umgänge och gemenskap. Det här är den inre kretsen som har visat sig kunna bevara hennes hemlighete­r och finnas där för henne – i vått & torrt. För även som prinsessa kan livet vara tufft ibland och hon kan behöva anförtro sig åt någon eller några. Sen är det kanske ingen tillfällig­het att flera av vännerna heter något med af och von i efternamn och att deras föräldrar råkar vara vänner med kungen och drottninge­n. De har liksom fostrats i vikten av lojalitet och hur man bevarar hemlighete­r …

Några hemlighete­r som jag gärna skulle vilja ha svar på sitter Ewa Fröling, Efva Attling, Lena Olin och några till på. Hur i hela friden lyckas de hålla sig så makalöst vackra år ut och år in.? Snacka om att åren går och skönheten består. Även om det är extremt svårt att tro så är de alla över 60 år och kanske till och med snyggare än någonsin. GALAS lista på vilka som är Sveriges hetaste 60 + hittar du på sidorna 56-61.

Personlige­n tycker jag att allt rasar i en allt snabbare takt men rädda det som räddas kan. På sidorna 38-29 ger vår skönhetsex­pert Agneta Elmegård tips till oss ”vanlisar” hur vi också kan se ut som en filmstjärn­a.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden