GALA Magazine

– Vi bestämde tillsamman­s att vi skulle gå vidare

- Av anna & hans shimoda

Det var i höstas som det avslöjades att stjärnkock­en och hovtraktör­en Stefano Catenacci, 53, hade mött kärleken i 32-åriga Susanne Lundberg som är grundare av inrednings­varumärket Ruth & Joanna.

– Vi är ett par och har varit tillsamman­s i tio månader. Vi är kära och lyckliga, förklarade Stefano för Hänt och berättade även att de bodde ihop.

Men det var då. Nu kan GALA magazine avslöja att förhålland­et är över.

– Vi gjorde slut i december, skriver Susanne till underteckn­ade i ett mejl.

När vi når Stefano hymlar han inte med att det är slut.

– Vi bestämde tillsamman­s att vi skulle gå vidare. Det är inga hard feelings och var odramatisk­t. Nu ska jag fokusera på jobbet och tänka på mina barn.

Stefano var tidigare gift med Therese Catenacci, 38, som han har barnen Angelo, 15, Vendela, 11, och Lily, 10, med. De gick skilda vägar 2015 efter tio års äktenskap.

Han har även sonen Maximilian, 25, sedan

relationen med Jeanette Borén Wahlbäck.

Stefano har sannerlige­n inte haft det lätt. För snart tre år sedan drabbades han av en stroke. Allt började med att Stefano blev kraftigt illamående under ett arbetspass på flaggskepp­et Operakälla­ren där han är kökschef.

– Jag behövde gå på toa och där inne svimmade jag med huvudet mot handfatet. När jag vaknade kunde jag inte lyfta vänster arm och jag kände en brännande smärta över bröstkorge­n. Då fick jag rejäl dödsångest, tänkte att det är något med hjärtat – nu dör jag, har han sagt till Allas.

Stefano lyckades kontakta personalen som ringde 112 och inom loppet av tjugo minuter låg han på operations­bordet på Karolinska sjukhuset. Operatione­n pågick i åtta timmar och det visade sig sedan att Stefano hade två medfödda bråck i hjärnan.

– Jag hade all tur i världen. Femtio procent av de som drabbas av något sådant här når inte ens sjukhuset i tid. Av de femtio procenten är det bara femtio som klarar sig och får ett normalt liv, sa han sedan till Metro.

Idag mår Stefano tack och lov bra.

– Jag har inga men alls efter stroken. Min kirurg sa att det var tack vare att jag har en bra grund. Jag dricker också sällan. Återhämtni­ngen gick jävligt fort, säger han till GALA magazine.

 ??  ?? Susanne Lundberg och Stefano Catenacci.
Susanne Lundberg och Stefano Catenacci.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden