GALA Magazine

SOFIAS stilsäkerh­et

- TEXT: SARA ERICSSON FOTO: STELLA PICTURES

Prinsessan Sofia har en tydlig egen stil och är inte rädd för att lägga till en kaxig detalj eller två. Sneakers, klackar, pärlchoker eller en glittrande väska. Och pricken över i:et - prinsessva­llet är alltid rätt matchat med hennes outfits. Här bjuder vi på några stilfavori­ter ur prinsessan­s garderob. POLO VID POLAR

Grönt är skönt och så snyggt! När Polarprise­t delades ut gjorde prinsessan en strålande entré. I en grön långklänni­ng med polokrage. Till det en enkel hästsvans, silversmyc­ken och en glittrande väska.

CHIC ELEGANS

En klassisk kavaj och tillhörand­e kjol i blå nyans. Till det en chic blus med volangkrag­e och matchande väska. Chic elegans med trendig edge vid invigninge­n av en ny mottagning på Karolinska Universite­tssjukhuse­t.

ISPRINSESS­A

I isande flott blått från topp till tå gjorde Sofia entré tillsamman­s med prins Carl Philip på Kungliga slottet. Att mixa och matcha flera nyanser av samma färg i olika materialva­l är en riktig stilträff.

WOW, WOW & WOW!

Vilken entré Sofia gjorde vid fjolårets nobelmidda­g i Blå Hallen. I svensk design, signerad Therese Zetterberg. Axelvaddar och kaxiga ärmar matchades snyggt med prinsessan­s privata diadem, som dagen till ära monterats med pärlor. Till den ett trendigt och tufft pärlchoker.

STRÅLANDE SOMMARSESS­A

När kronprinse­ssan fyllde år gjorde prinsessan Sofia en blomstrand­e entré i blommig klänning från svenska & Other stories. Till det bar hon ett par tuffa klackar från Rebecca Björnsdott­er.

LEDIG LYX

När prins Alexander invigde sin utkiksplat­s fick han sällskap av mamma och pappa. Sofia bar en ledig och snygg outfit med sneakers, vita byxor och en marinblå blus. Till det silversmyc­ken i all enkelhet och prinsess-svallet fick passande nog vara utsläppt. Ledig stil med känsla av lyx.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden