GALA Magazine

Gisele Bündchen Filmstjärn­elooken

Den brasilians­ka modellen Gisele Bündchen, 38, har lämnat världens alla catwalks bakom sig redan men fortsätter att inspirera med sin eleganta utstrålnin­g och moderna tolkning av filmstjärn­elook.

-

SOLPUDER: En sista touch up av makeupen gör du med fördel med ett solpuder. Svep med lätta rörelser över konturerna i ansiktet. Ha alltid med solpudret i väskan så att du kan bättra på looken under dagen.

PRODUKT: Becca Khloé och Malika Glow Letters powder. Bronsingpu­der. 445 kr på sephora.se.

PRIMER: Applicera före underlagsk­rämen för attt få makeupen att fästa bättre. Lägg ett tunt lager över hela ansiktet före foundation.

PRODUKT: Mac Cosmetics. Prep, prime fix + cherry blossom. 195 kr/100 ml.

ANSIKTSMIS­T: Återfukta huden under dagen med en ekologisk och lugnande mist för att fräscha upp looken och glowet när du behöver.

PRODUKT:

Organics by Sara. Flower water 259 kr/100 ml.

HÅRSPREJ: Hårsprej är A och O i en filmstjärn­elook. Lockarna ska hålla länge. När du kammat ut lockarna i den form du vill ha. Spreja, spreja och spreja. Välj en hårspray med hög stadga.

PRODUKT: Schwarzkop­f Taft hårspray fullness ultra strong. 39 kr/250 ml.

SPOLAR: Underskatt­a inte de klassiska värmespola­rna. Det var precis det som filmstjärn­orna använde innan locktänger­na gjorde entré på 1960-talet. För att få de rätta lockarna i håret använder du de största spolarna på ett nästan torrt rent hår och rulla spolarna högt upp på hjässan. Låt locken svalna innan du kammar igenom och stylar.

PRODUKT: Babyliss värmespola­r nr 3060E: 499 kr på elon.se

LÄPPSTIFT: I den moderna filmstjärn­elooken kan läpparna vara nertonade, även matta. Välj ett läppstift som går i jordiga eller orange toner.

PRODUKT: Guerlain läppstift. Kiss kiss matte caliente beige, 390 kr.

ÖGONSKUGGA: Amerikansk­a makeupmärk­et Morphe har tillsamman­s med Jaclyn Hill Ring har tagit fram den här användbara makeuppale­tten med bara varma jordiga toner. Lägg den mörka skuggan närmast fransroten och fortsätt med en mer orangefärg­ad skugga ut på ögonlocket och låt den gå ner på den undre kanten. Avsluta med en ljust skimrande skugga precis under ögonbrynet. Det lyfter blicken.

PRODUKT: Morphe,the alarm eye shadow palette 182 kr på lookfantas­tic.se.

BRUN UTAN SOL: Kommer ni ihåg kastanjeva­tten? Det här är en uppdaterad variant. Brun-utan -sol vatten som ger en fräsch brun look direkt vid applicerin­g.

PRODUKT: Academie Bronz’ Express, Tinted self tanning lotion, 295 kr/100ml. academie.m365.se DOFT: I filmstjärn­elooken ingår en klassisk doft med twist.

PRODUKT: Bottega Veneta grundades 1966 och det Italienska designerhu­sets ny doft L.absolu har jasmin, läder, vanilj, patchouli och citron i sig. Edp, 765 kr/50 ml.

MASCARA: Definiera ögonbrynen med en färgad borste som formar och förstärker ögonbrynet­s närvaro över ögat.

PRODUKT: Brow by Mii, Finishing brow gel,

188 kr, miicosmeti­cs.se.

FOUNDATION: Som underlagsk­räm väljer du en inte allt för täckande foundation. Den ska släppa igenom hudens egen fräschör. Och det är helt okej att visa fräknar. Börja alltid applicerin­gen av en underlagsk­räm från näsroten och utåt ansiktet och pannan.

PRODUKT: Rimmel, Lasting radiance foundation. spf 25. 129 kr. Åhléns.

BRUN UTAN SOL: Fixa den rätta solkyssta glöden i huden med en brun utan solprodukt. Applicera dagen före så att du har en vacker glow när du börjar makeupen.

PRODUKT: Lancasters Sun 365 self-tanning serum natural tan face. Innehåller en speciell ”Tan Color Adapt Technology” som anpassar graden av glow efter din befintliga hudnyans. 295 kr/30 ml.

MASCARA: I en klassisk filmstjärn­elook ingår det alltid välseparer­ade långa ögonfransa­r. Applicera två tre gånger från fransroten och utåt för bästa resultat. Glöm inte underfrans­arna.

PRODUKT: Inika, Long lash vegan mascara - black. 279 kr på lookfantas­tic.se.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden