GALA Magazine

”Jag kommer inte köpa dem bara för att Bianca Ingrosso har gjort det! ”

- av: anna & hans shimoda foto: shimoda media

Många planerar sina galaoutfit­s i veckor. Laila Bagge gör precis tvärtom. – Jag är alltid ute i sista sekunden och rafsar i garderoben och hittar något och tänker ”den här har jag inte haft på mig på ett tag”, säger hon till GALA magazine.

Vad har du på dig ikväll?

– Jag har på mig en klänning från Crazy Collection.

Har du planerat din outfit länge?

– Nej, jag köpte klänningen i somras. Men då var jag för fet, men nu har jag gått ner lite så jag lyckades få på mig den. Haha!

Hur brukar du tänka när du ska styla dig inför en gala?

– Helt ärligt. Jag är alltid ute i sista sekunden och rafsar i garderoben och hittar något och tänker ”den här har jag inte haft på mig på ett tag. Undrar om den funkar”? Och så kanske den gör det. Men ibland blir man ledsen om man har gått upp lite i vikt, så då får man ta något annat. Men jag planerar aldrig och är oftast skitstress­ad. Jag är nog väldigt killig på det sättet.

Var kommer dina örhängen ifrån?

– Jag har ingen aning. Haha, ni ser ju hur jag är!

Stövlarna då?

– Ja… Vad kan det vara? Jag köpte dem i Sturegalle­rian. Det roliga var att expediten sa till mig ”de där har Bianca Ingrosso också”. Jag kommer inte köpa dem bara för att Bianca Ingrosso har gjort det! Det är ju familj! Det var nästan att jag tänkte ”ska vi verkligen vara två som har dem”?

Hur gör du med smink och hår när du ska iväg på flott galej?

– Jag sminkar mig själv och gör oftast även håret själv. Men ibland får jag hjälp med det av Creative Headz. De har faktiskt gjort mitt hår ikväll.

Vad skulle du säga att du har för stil?

– Rockglam skulle jag nog säga. Alexander Bard sa alltid ”trailer trash”, men jag tycker nog att jag är lite mer glammig än så. Haha!

Vad är det dyraste du har i garderoben?

– Det är nog ett par skor. Men jag vet inte var de kommer ifrån. De kostade i alla fall 23 000 så det var skitdyrt. Men de är tio år gamla och jag använder dem faktiskt fortfarand­e.

Har du något felköp du skäms över?

– Köper jag något som känns fel, vilket händer då och då, så ger jag bort det. Dyra saker tänker jag igenom länge innan jag slår till. Men det skulle i och för sig vara någon leopardklä­nning jag köpt för att se lite raffig ut… Det är skitsnyggt på alla andra, men jag ser ut som en tant!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden