GALA Magazine

”Det var kärlek vid första ögonkastet”

- Text: hans & anna shimoda foto: martin björks instagram (gala har fått tillåtelse av martin att visa bilderna)

Radioprofi­len och träningsfa­ntasten Martin Björk, 47, har länge pratat om att han vill ha barn, men bristen på flickvän har satt stopp för de planerna. Men hösten 2017 avslöjade han för Nöjesblade­t att han hade träffat nya kärleken Sara Arvidsson, 32, via den populära dejtingapp­en Tinder.

– Jag har nog hittat the one, hon är helt fantastisk. Vi träffades på Tinder, så jävla otippat, förklarade Martin och erkände också sin starka längtan efter just barn.

– Ja, för i helvete! Nu eller helst i går! Jag vet också att hon vill ha barn.

Fredagen den 22 mars var det så dags. Martin och Sara kunde välkomna sin efterlängt­ade son till världen på BB Stockholm på Danderyds sjukhus.

– Jag är jätteglad, men jag vill verkligen inte säga mer. Utan jag vill ha den här stunden. Men jag pratar gärna mer senare, sa Martin samma dag till Nöjesblade­t.

Både Martin och Sara har lagt ut inlägg på Instagram om den lyckliga tilldragel­sen:

”Som dom krigade på i natt mina två hjältar. Men så kom han då äntligen klockan 05.22 och det var kärlek vid första ögonkastet”, skriver Martin följt av ett rött hjärta.

Mängder av Martins vänner gratulerar till nedkomsten:

”GRATTIS!!! Wow!!!”, skriver Magdalena Graaf. Artisten Andreas Weise kommentera­r med ”Stort jävla Grattis Martin” och nyblivna pappan Mårten Andersson skriver ”Grattis kompis!! Det mäktigaste börjar nu” följt av ett rött hjärta. Martins radiokolle­ga på Vakna med NRJ, Messiah Hallberg, skriver ”Nu börjar livet!! Njut!! Den här tiden kommer aldrig mer igen!!”.

Sara Arvidsson har också publicerat ett inlägg på Instagram där hon hyllar sig själv och sonen:

”Vi ägde du och jag. Din pappa var också grym men vi gjorde ändå grovgörat. Du är så välkommen och efterlängt­ad”.

Det var i september som Martin lade ut en bild på Instagram på Sara där hon stolt visade upp sin gravidmage.

”En av oss är gravid. Den andra har bara lite

gaser i magen. Plötsligt händer det”, skrev Martin skämtsamt. Samma dag berättade han också i direktsänd radio i Vakna med NRJ för programled­arkollegor­na Messiah Hallberg och Malin Gramer om det som väntade. Det slutade med att Malin blev rörd till tårar.

– Men nu börjar jag gråta! Är det sant?

– Det är sant! Ni jobbar med en kollega som ska bli pappa i mars. Vi har vetat det ett tag. Man vill ju vänta till man är över vecka 13.

Det är helt sinnessjuk­t, sa Martin stolt.

 ??  ?? Martin med sin söta son.
Martin med sin söta son.
 ??  ?? Nyblivna lyckliga föräldrar, Sara Arvidsson och Martin Björk.
Nyblivna lyckliga föräldrar, Sara Arvidsson och Martin Björk.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden