GALA Magazine

”Det känns fantastisk­t och är så otroligt kul”

- text: anna & hans shimoda

Härom veckan blev skådespela­ren Paul ”Ica-ulf ” Tilly, 45, och sambon Isabella Staberg, 27, föräldrar för första gången när sonen Milian kom till världen.

”Say hello to our beautiful baby boy Milian Sune Lennart Tilly. Pure love att first sight. Thank you @bellastabe­rg for your extreme strenght giving birth to our perfect little son”, skrev han på Instagram i samband med nedkomsten.

När GALA magazine pratar med Ulf några dagar senare låter han påtagligt harmonisk.

– Det känns fantastisk­t och är så otroligt kul. Vi är superlyckl­iga. Man visste ju inte innan hur det skulle vara även om man såklart såg fram emot det. Men när han sedan kom … Man blev helt överväldig­ad. Det är så mysigt och han är så fin och snäll. Visste ni innan att det skulle bli en pojke?

– Ja, vi ville ta reda på det. Det är skönt att veta så man kan förbereda sig och handla kläder och klura på namn och så. Hur har första tiden som föräldrar varit?

– Det har faktiskt varit lättare än vad vi hade trott. Sedan är det såklart påfrestand­e för Isabella efter förlossnin­gen. Hon är trött och har ont.

Det här med nattsömnen har av naturliga skäl blivit lite lidande efter Milians ankomst.

– Man vaknar ett par gånger per natt när han ska äta. Men han skriker inte och är inte så gnällig. Det är såklart mest Isabella som matar Milian, men vi försöker dela upp det

lite och jag matar honom också med flaska.

Något Paul funderade lite på innan han blev pappa var det här med att byta blöjor.

– Jag tänkte verkligen ”shit, hur ska det gå?” med bajsblöjor och trodde det skulle vara lite svårt. Men det är inga problem. Nu tycker jag nästan det är gulligt med barnbajs, säger Paul skrattande­s och fortsätter:

– Han är väldigt lik mig och är superblond och har blåa ögon. Det förväntade vi oss inte eftersom min tjej är halvspanjo­rska.

Men det kan förstås ändras med tiden.

Paul och Isabella har varit ett par sedan 2017 och träffades under en utekväll i Malmö. Några månader senare gick flyttlasse­t till Marbella då Isabella blev erbjuden ett mäklarjobb där. – Vi har det jättebra här nere. Hon pratar spanska, men egentligen behöver man knappast det. Alla här pratar engelska eller svenska eller norska. Men jag lär mig sakta spanska, i alla fall fraser här och där, har han sagt till Nöjesblade­t.

”Vi är superlyckl­iga”

 ?? foto: instagram ?? Lyckan är total för Paul Tilly och hans Isabella Staberg som blivit föräldrar till lille Miliam Sune Lennart.
foto: instagram Lyckan är total för Paul Tilly och hans Isabella Staberg som blivit föräldrar till lille Miliam Sune Lennart.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden