GALA Magazine

Hela furstefami­ljen var på plats – utom Charlene ...

-

Årets Rosornas bal i Monaco var en enda stor hyllning till Karl Lagerfeld som gick bort så sent som i februari. Karl som var en god vän till Grace Kelly har genom åren gjort rekvisitan fem gånger till den kända välgörenhe­tsbalen som Grace startade 1954 och detta året hade Karl valt temat Rivieran. Prinsessan Grace favoritblo­mma var rosor och varje år används 25 000 rosor för att smycka Rosornas bal som sedan 1975 hålls i Salles des Etoiles på Monte Carlo Sporting Club.

Intäkterna av balen går till Princess Grace Foundation som hon startade till förmån för utsatta barn och olika filantropi­ska projekt. I början var Rosornas bal enbart en auktion där man sålde konst och skulpturer, men numer kostar bara en entrébilje­tt till balen motsvarand­e 80 000 kronor, där allting går till välgörenhe­t.

I stort sett hela furstefami­ljen var på plats i år förutom furstinnan Charlene, furst Alberts fru.

Carole Bouquet som är Dimitri Rassams mamma fick därför en hedersplat­s bredvid furst Albert under middagen, något som den franska pressen tolkar som om att det snart är bröllop på gång mellan prinsessan Charlotte Casiraghi och Dimitri. Bröllopet ställdes in förra hösten efter att deras son Balthazar föddes i oktober. Att ett kungligt bröllop ställs in är ovanligt och det började genast spekuleras om separation. Men nu uppger källor till den italienska tidningen Tgcom24 att det är ett tredagarsb­röllop på gång redan i maj.

Att furst Alberts fru Charlene inte var på plats blev också en snackis under kvällen. Enligt franska medier stannade Charlene hemma på slottet för att ta hand om tvillingar­na.

 ??  ?? Pierre Casiraghi fick sitt Beatrice Borromeo och och verkar kärare än andra barn för ett år sedan från Christian Dior. någonsin. Beatrice i klänning
Pierre Casiraghi fick sitt Beatrice Borromeo och och verkar kärare än andra barn för ett år sedan från Christian Dior. någonsin. Beatrice i klänning
 ??  ?? Prinsessan Caroline av Hannover är numera överbeskyd­dare och arrangör av Rosornas bal efter Grace Kelly.
Prinsessan Caroline av Hannover är numera överbeskyd­dare och arrangör av Rosornas bal efter Grace Kelly.
 ??  ??
 ??  ?? I avsaknaden av furstinnan Charlene på plats under Rosornas bal, förde furst Albert Carole Bouquet till bordet, mamma till Dimitri Rassam. Dimitri spås bli prinsessan Charlotte Casiraghis make redan i maj. Designern Karl Lagerfeld hyllades naturligtv­is under kvällen med flera tal. temat för kvällen, med retrokänsl­a var
Rivieran strax före sin bortgång. skapat av Karl Lagerfeld Carolines styvson prins Christian av Hannover och hans fru, prinsessan Alessandra, syns sällan på bild tillsamman­s. Men rosornas bal ville de naturligtv­is inte missa. Alessandra i klänning från Carolina Herrera.
I avsaknaden av furstinnan Charlene på plats under Rosornas bal, förde furst Albert Carole Bouquet till bordet, mamma till Dimitri Rassam. Dimitri spås bli prinsessan Charlotte Casiraghis make redan i maj. Designern Karl Lagerfeld hyllades naturligtv­is under kvällen med flera tal. temat för kvällen, med retrokänsl­a var Rivieran strax före sin bortgång. skapat av Karl Lagerfeld Carolines styvson prins Christian av Hannover och hans fru, prinsessan Alessandra, syns sällan på bild tillsamman­s. Men rosornas bal ville de naturligtv­is inte missa. Alessandra i klänning från Carolina Herrera.
 ??  ?? Trebarnsfö­räldrarna Andrea Casiraghi och hans hustru Tatiana lämnade barnen hemma för att kunna festa loss.
Trebarnsfö­räldrarna Andrea Casiraghi och hans hustru Tatiana lämnade barnen hemma för att kunna festa loss.
 ??  ?? Dimitri Rassam och prinsessan Charlotte Casiraghi blev föräldrar till sonen Balthazar i oktober.
Dimitri Rassam och prinsessan Charlotte Casiraghi blev föräldrar till sonen Balthazar i oktober.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden