GALA Magazine

”Jag var så värd min dyra klocka!”

- av: anna & hans shimoda

Let’s dance-jurymedlem­men Ann Wilsons stora passion är skor och handväskor och i hennes garderob märks klenoder från lyxmärken som Balmain och Chanel. – Det kan liva upp vilken trasa som helst. Wow, vad snygg du är i dag. Var kommer din klänning ifrån? – Jag gick förbi en butik i Helsingbor­g som heter Charming och såg den här klänningen och kände att det är precis det jag vill ha på mig i dag. Så det var en ren slump. Och jag kände också att det här är den färgen och känslan som jag vill åt. Den är lite profession­ell och går upp i halsen men är ändå cool.

Och dina smycken?

– De är från min egen butik Ann Wilson Store som jag har i Helsingbor­g. Märkena är Caroline Svedbom, Beck och Dutch Carribean.

Hur brukar du tänka när du ska gå på gala?

– Jag fungerar så att jag måste känna efter hur jag känner mig inombords och i styrka. Jag går efter min egen smak och den kan ibland vara lite schizofren. Haha! Men känner jag mig stark och bra kanske jag använder lite mer färg och känner jag mig mer diskret kanske det blir svart. Sedan gillat jag absolut trender och det senaste, så länge de inte går på bekostnad av min personligh­et.

Planerar du långt i förväg vad du ska ha på dig?

– Nja, eller är det tv-sändning så gör jag nog det. Men framför allt så går jag på känsla de sista dagarna. Jag tar fram tre-fyra olika outfits och så får jag se vad jag känner för.

Har det hänt i efterhand att du känt ”vad fan hade jag på mig egentligen”?

– Ja, absolut. Jag har bland annat varit på ett bröllop då jag haft hatt och varit väldigt traditione­ll och då kan jag känna att jag nog anpassade mig för mycket.

Vad är du mest nöjd med i din garderob?

– Jag tror det är mångfalden … Jag har till exempel ett par rockiga boots från Balmain och ett par pumps från Chanel. Skor och handväskor är nog min stora passion här i livet. Det tycker jag kan liva upp vilken trasa som helst.

Det låter onekligen som din garderob är av det lyxigare slaget. – Jag hade en exmake som älskade att köpa dyra saker, så jag blev väldigt bortskämd av honom. Sedan har jag köpt två saker som jag tyckte jag var så värd under trängda situatione­r i mitt liv. En av de sakerna är en klocka. Jag vill inte säga vad det är för märke, men den var jävligt dyr. Men jag var så värd min klocka och den kommer vara med mig resten av livet.

Ditt värsta felköp?

– Jag skulle döma en stor danstävlin­g och eftersom det var väldigt kallt köpte jag en cape. Men den var av päls och när jag tog på mig den och insåg att ”det här är ett djur” så lämnade jag tillbaka den. Det hade alltså inget med priset att göra, utan det var känslan. Så det blev en cashmereca­pe i stället.

 ?? foto: tt ??
foto: tt

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden