GALA Magazine

Jag har en back up-plan om jag inte blir gift

-

Som så många andra så har även jag drömt om ett sagobröllo­p. Att en vacker dag få stå brud i en klänning to die for och sen bjuda på en stor och galet rolig bröllopsfe­st. Av olika anledninga­r har det inte blivit av. Jo, jag har faktiskt blivit friad till och kan ångra att giftermåle­t aldrig blev av. Speciellt som jag då åtminstone hade fått uppleva känslan av att stå brud. Nu tickar åren på i allt snabbare takt och tiden börjar rinna ut. Inte för bröllopet i sig. Min pappa gifte sig (för fjärde gången!) tre dagar efter sin 75-årsdag så det är aldrig för sent, men kanske för att kunna gå nedför altargånge­n i vit klänning och brudslöja.

Jag har dock en back up-plan med en gammal dejt. Vi bestämde att om ingen av oss har blivit gift när vi går i pension så slår vi till och gifter oss. Den som lever får se ...

I det här numret uppmärksam­mar vi speciellt två kungliga bröllop. Både prinsessan Madeleine och Chris O’neill och prinsessan Sofia och prins Carl Philip firar sina bröllopsda­gar i juni. Dessutom berättar några kändisar om sina personliga bröllop på sidorna 34-37. Vi intervjuar även två nygifta kändisar, artisten Jan Johansen som har gift sig med sin Jenny och skådespela­ren Richard Ulfsäter som är nybliven make till sin älskade Lotta.

Apropå bröllop så finns det gott om bra män därute. Och det är männen som vågar ta ställning för orättvisor. För ingen är längre intressera­d av “bufflarna”. Se i stället listan på åtta heta machomän à la 2019 på sidorna 58-63.

Som vanligt bjuder vi även på massor av tips, trender, vimmel och spännande reportage.

Mycket nöje!

 ??  ??
 ??  ??
 ?? Chefredakt­ör Petra Lindell ??
Chefredakt­ör Petra Lindell

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden