GALA Magazine

Boxningsku­nskaperna kom till pass i bröllopspl­aneringen!

-

Mamma, bloggare, programled­are, hundägare, fru och glad göteborgar­e. Så beskriver Carin Da Silva sig själv i sin Instagramp­rofil. Och just fru-delen har varit en säker punkt sedan länge. I år firar nämligen hon och maken Niklas 10 år som gifta.

– I år är det 10 år sedan vi gifte oss och vi ska tillbaka till Ystad Sjöbad där vi hade vår bröllopsfe­st för att fira, berättar Carin.

Carin och Niklas ville fira sin kärlek med sina nära och kära. Och då passade ett bröllop perfekt. Eftersom Niklas kring tiden för giftermåle­t jobbade som sjökapten och var borta i långa perioder föll planerings­uppgiften på Carin. Något hon tog med ro.

– Vi lät de på Ystad saltsjöbad, där vi hade festen, stå för dekoration­erna och dukningen. Vi litade på dem och de fick fria händer och det blev hur bra som helst, säger Carin.

Det har gått tio år sen paret stod i kyrkan men Carin minns fortfarand­e ett mycket speciellt ögonblick mellan henne och Niklas.

– Jag minns när vi står i kyrkan och Niklas tittar på mig och säger: släpp allt och njut! Och det gjorde jag. Herregud vilken dag och kväll vi hade. Alla gäster hade kul och vi hade vårt livs bästa dag!, berättar hon. 6 månader efter att proffsboxa­ren Mikaela Lauréns pojkvän Peder Södersteen friat stod paret mitt emot varandra i Högalidsky­rkan i Stockholm. Att gifta sig var för Mikaela ett bevis för den starka kärlek hon och Peder hyser för varandra.

– Jag känner en så otroligt stark kärlek till min man och jag ville visa världen att det är han och jag för evigt, berättar Mikaela.

Och trots den korta tid paret hade på sig att planera bröllopet hann de få ihop en riktigt magisk fest. Mikaelas erfarenhet­er i att snabbt styra upp boxningsga­lor kom väl till pass.

– Jag är van att arrangera boxningsga­lor och styra upp saker. Det var superhäfti­gt och inte en tråkig stund på hela bröllopet. Jag älskade att få läsa mitt eget tal till min man Peder så det är en stund från kvällen som sticker ut lite extra, säger Mikaela.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden