GALA Magazine

Hört hos frissan

-

Det blev ett par tuffa veckor för John Lundvik under Eurovision i Tel Aviv– massor av presskonfe­renser, intervjuer, repetition­er, klubbspeln­ingar och inte mindre än sju framträdan­den i den stora arenan. Han jagades dessutom av de hängivna Eurovision­fansen så till den grad att hans management satte honom i en taxi till en lugn fan-fri restaurang för att han skulle få pusta lite. Dessutom var John föredömlig­t skötsam och undvek ”onödigt” nattrumlan­de.

John Lundviks körtjejer ”The Mamas” visade sig däremot vara riktiga partypingl­or och höll igång desto mer, så till den grad att deras management blev lite oroliga. Deras favorittil­lhåll var ”svenskhote­llets” tjusiga takbar på 18:e våningen med 360 graders magnifik utsikt över hela Tel Aviv.

På plats i Tel Aviv var även några av våra sex Eurovision-vinnare – Måns Zelmerlöw, Charlotte Perrelli, Loreen och inte minst Carola som sin vana trogen gav det där lilla extra när hon framträdde för fansen på en scen i Tel Avivs hamn. Hon kastade visserlige­n inga blomkrukor på publiken denna gång, men efter framträdan­det var det många som undrade om hon kanske ”gick på något”? Jag svarade leende att ”Carola är Carola, hon bara ÄR sån”.

Stellan Skarsgård tar i sommar paus från Hollywood för att istället umgås med sin stora familj i sina två stora fritidshus på Ljusterö. Stellan, som älskar att laga mat, kommer dock att få ägna mycket tid i köket då det inte sällan kan vara uppåt 20 personer att föda ”när barnen kommer med älskare, fruar och allt”.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden