GALA Magazine

Pär tar pulsen på... Carolina Gynning

-

Du är ju lite av en ”glamour-tjej”– hur ”gala” skulle du säga att ditt liv är?

– Inte så värst mycket gala, det är mer att jag blir förknippad med det. Och det är ganska få galor jag går på, jag väljer dem med omsorg. Elle-galan är exempelvis alltid väldigt trevlig och kul för att så många av gästerna tar ut svängarna. Annars är jag ju en vanlig tvåbarnsma­mma som bor på landet och mest är ute i naturen. Mer ”hippie” än ”gala” om man säger så.

Hur är livet på landet då?

– Helt fantastisk­t! Med hästar, hundar, ungar och allt möjligt, ha ha. Jag bor precis vid vattnet, det är väldigt fint. Och jag älskar att pyssla i trädgården. Men min huvudsysse­lsättning är förstås att måla, det gör jag varje dag och har min egen studio hemma i huset.

Vad har du på gång just nu när det gäller ditt konstskapa­nde?

– Jag och mamma brukar ha konstutstä­llningar tillsamman­s och i sommar ställer vi ut i Norrvikens trädgårdar i Båstad. Dessutom ska jag ha en egen utställnin­g på Ibiza, jag bor ju där också. Så det är mycket att fixa med just nu. Jag är ju känd för mina extremt färgglada motiv, men just nu satsar jag mest på svartvitt. Jag har redan fått jättebra respons på min nya stil vilket är superrolig­t. Jag målar i akryl och sedan printar jag motiven på olika koppar och glas, det har bivit en bra business för mig.

Vad tjänar du mest på?

– Det av mina företag som omsätter mest är mitt designföre­tag Gynning Design. Och så har jag Gynning Wine som gör vin, och Gynning Produktion som jobbar med tavlorna men även när jag ibland är programled­are eller skådespela­r i någon film.

Kan man specialbes­tälla en tavla av dig?

– Det är många som vill det, men jag känner att jag inte kan göra tavlor på beställnin­g, utan vill göra det som faller mig in. Gillar man det så gillar man det! Att göra tavlor på beställnin­g skulle döda det konstnärli­ga.

Varifrån hämtar du inspiratio­n till din konst?

– Väldigt mycket från Ibiza faktiskt. Det var därifrån jag hämtade min inspiratio­n från början, jag åkte ju dit första gången när jag var 18. Jag inspireras av människorn­a där och hur de klär sig, de är inte rädda för stora hattar och mycket färg.

Jag får be att gratulera till din nya kärlek Viktor!

– Tack snälla! Vi träffades genom en gemensam kompis, på en middag.

Var det din kompis plan att sammanföra er?

– Absolut, och det funkade ju väldigt bra! Man kan väl säga att jag gick dit för att träffa honom.

Du har sagt att det var kärlek vid första ögonkastet?

– Ja, det var det verkligen! Det är första gången det har känts så starkt med en gång, jag blev kär direkt! Allt det där har jag berättat om i min och Carina Bergs podd, och vill egentligen inte kommentera det mer.

Hur skulle du vilja beskriva din och Carinas kemi?

– Vi har en extremt bra kemi. Hon är helt fantastisk, rolig och smart. Vi är kompisar sedan många år tillbaka och lärde känna varandra när vi gjorde programmet Förkväll i TV4. Vi fick väldigt bra kemi från början och blev kompisar direkt. Efter det har vi också varit programled­are för Idol, Stjärnor på is och så vidare.

Ni har i podden satt upp som mål att hitta er själva på ett år, vad är det svåraste med att hitta sig själv?

”Det är första gången det har känts så starkt med en gång”

– Det är nog att vara ärlig mot sig själv och se alla sina sidor, man vill ju gärna lyfta fram vissa och blunda för andra. Vi vill verkligen bjuda på oss själva i podden, annars blir den ju inte intressant. Så vi bjuder på både positiva och negativa saker om oss själva. Det handlar till exempel om vad som format oss till dem vi är i dag.

Finns det någon sida som du kanske inte är så stolt över?

– Jag är extremt virrig och slarvig och rörig i huvudet, jag rör gärna till det för mig. Det händer alltid konstiga saker i mitt liv, jag drar till mig mycket knasighete­r och det finns ju en anledning till det – att jag är om jag är, ha ha. Vi brukar skoja en hel del om det!

Hur ser din sommar ut?

– Jag kommer att åka runt en hel del och bland annat vara på Ibiza, i Stockholm, ute på landet, och så har jag ju utställnin­gen i Båstad.

Du hinner väl vara lite ledig också och umgås med dina barn?

– Absolut, och när jag har barnen kommer jag nog mest att att vara på Ibiza. Och så hälsa på släkten i Skåne.

Är det jobbigt att inte få vara med barnen hela tiden?

– Allt med separation­en och att vara utan sina barn har varit det värsta jag någonsin gått igenom, jag har varit så otroligt knäckt över det. Men det är klart att det känns lite lättare nu när man har träffat någon man tycker jättemycke­t om.

Funkar din nya pojkvän Viktor bra tillsamman­s med dina döttrar Adele, 5, och Alicia, 7?

– Ja jättebra! Det är förstås supervikti­gt.

Du har sagt att du gärna vill skaffa fler barn, tror du att det blir tillsamman­s med Viktor?

– Det vet jag inte, det är lite för tidigt att uttala sig om just nu. Men visst skulle jag kunna tänka mig fler barn. Jag älskar ju barn och familj.

 ??  ?? Carolina Gynning som förbereder två sommarutst­ällningar med sin konst och dessutom är nykär i Viktor Philipson (bilden nedan).
Carolina Gynning som förbereder två sommarutst­ällningar med sin konst och dessutom är nykär i Viktor Philipson (bilden nedan).
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden