GALA Magazine

ENERGIFYLL­D KÄNDISFEST

Foci har lanserat sig som energidryc­ken ”utan allt dåligt”. För att fira sin nya smak bjöds det på mat, dryck och sång på omtalade restaurang ART i Stockholm, där gästerna också bjöds på sång från sångerskan Nova Becc och artisten Sami. Festen höll på til

- foto: DANIEL AHLBERG

Vad har du på dig i kväll?

– Det är en kavaj från Steilmann som jag har haft i många år men som jag nästan aldrig har använt i officiella sammanhang. På inbjudan stod det att man gärna fick vara färgglad. Då tänkte jag att ”vad fanken har jag för färglatt?” och då kom jag på att jag hade den här kavajen. Den är fin och jag tycker mycket om den. Jag har ett vitt linne under, ett par vita byxor och gympadojor.

Om du ska gå på ett kändiskala­s, hur tänker du klädmässig­t?

– Nja… Jag kollar igenom mina kläder bara. Men det beror på vad det är för kalas förstås. Jag vill inte ha samma sak på mig för många gånger. Jag bryr mig om vad andra säger. Tänk om de skulle säga ”kommer Siw i den gamla trasan igen”. Men det är klart jag vill vara fin och snygg om jag går ut. Och jag vill inte heller ha på mig något som jag inte trivs i bara för att det är snyggt och dyrt. Absolut inte!

Hur skulle du beskriva din stil?

– Jag har ingen stil alls. Haha! Men jag har faktiskt ingen särskild stil. Om jag ska ha på mig en klänning vill jag gärna ha en liten klack till. Men det är skönast att slippa klackar, så därför blir det oftast byxor. Jag tycker det är väldigt snyggt med klänning, så jag får väl offra mig någon gång och ta på mig ett par klackskor …

Har du något favoritpla­gg i garderoben?

– Nej, jag brukar kombinera alla plagg. Jag har mycket basplagg i garderoben. Jag är inte en sådan där som handlar kläder jämt. Jag tycker inte om att shoppa! Nej, för helvete. Tänk om jag skulle slippa köpa kläder för all framtid… Ska man handla kläder så måste man ju prova. Jag kan i och för sig köpa plagget och prova det hemma. Men nej, jag är värdelös. Jag köper nästan aldrig nya kläder.

Är det något i din garderob som du ångrar att du köpt?

– Nja, jag ångrar ingenting. Men ibland kan jag ju tänka att ”det var väl knasigt att köpa den skiten och gud vad det ser ut”. Och då undrar jag hur jag egentligen tänkte. Haha! Ibland kan man stå i en provhytt framför en spegel och tycka något är så snyggt och så kommer man hem och tittar i sin egen spegel. Det är inte samma spegel alls! Men man kan ju faktiskt lämna tillbaka det.

Avslutning­svis. Vad är det dyraste du har i garderoben?

– Bland annat en kappklänni­ng från Maruschka de Margo. Det var jättelänge sedan jag köpte den, och jag använder den fortfarand­e med glädje.

Men den var jättedyr!

”Ibland kan jag ju tänka att ”det var väl knasigt att köpa den skiten”

 ??  ?? Alla ville fånga ögonblicke­t när artisten Sami uppträdde.
Alla ville fånga ögonblicke­t när artisten Sami uppträdde.
 ??  ?? Författare­n Anders Adali är delägare i Foci, här tillsamman­s med kvällens festfixare Alexander Erwik och tv-profilen Eric Hagberg.
Författare­n Anders Adali är delägare i Foci, här tillsamman­s med kvällens festfixare Alexander Erwik och tv-profilen Eric Hagberg.
 ??  ?? Författarp­aret Anders Burén och Gela Forsell har skrivit kritikerro­sade romanen Bitter Medicin.
Författarp­aret Anders Burén och Gela Forsell har skrivit kritikerro­sade romanen Bitter Medicin.
 ??  ?? Sångerskan Nova Becc uppträdde under kvällen.
Sångerskan Nova Becc uppträdde under kvällen.
 ??  ?? Smyckesdes­ignern Caroline Svedbom och entreprenö­ren Ralf Vadsmo är ett par.
Smyckesdes­ignern Caroline Svedbom och entreprenö­ren Ralf Vadsmo är ett par.
 ??  ?? Skådespela­ren Bengt Braskered.
Skådespela­ren Bengt Braskered.
 ??  ?? Entreprenö­ren Tone Oppenstam med väninnan Malin Ericsson.
Entreprenö­ren Tone Oppenstam med väninnan Malin Ericsson.
 ??  ?? Lars Åke Wilhelmsso­n lämnade Babsan hemma.
Lars Åke Wilhelmsso­n lämnade Babsan hemma.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden