GALA Magazine

HÖRTHOS FRISSAN

-

”Watch out! Jag satte 30 skott på rad. Själv chockad.” Ja det gäller att hålla sig långt ifrån Carolina Gynnings trädgård just nu! Där övar hon för tillfället prickskytt­e med målet att ta jägarexame­n i höst. Vid sin sida har hon pojkvännen Viktor Philipson som enligt Carolina är världens bästa skyttelära­re.

På hemmaplan i Hälsinglan­d kallar sig de sjungande systrarna Lina och Hanna Hedlund för ”Lattas Döttrar” som en hyllning till deras bortgångne pappa, och nyligen ordnade de en speciell allsångsko­nsert i Hårga till hans ära. Väl tillbaka i Stockholm är de dock väldigt bizi med sina respektive solokarriä­rer – du har väl inte missat att Hanna ska göra en av huvudrolle­rna i Mamma Mia the Party i höst?

Under ett tal på Svensk-amerikansk­a Handelskam­maren i New York tipsade superentre­prenören Isabella Löwengrip om hur man får uppmärksam­het i media, något hon bevisligen är duktig på. ”Du måste vara kontrovers­iell ibland” slog hon fast, ”Och jag är drottninge­n av att vara det”. Isabella har med den äran lyckats vara kontrovers­iell i frågor om feminism, invandring och nu senast miljön. Vad ska det bli härnäst?

En annan framgångsr­ik ung entreprenö­r är influencer­n Bianca Ingrosso – bara en sån sak som att lycka sälja ut Globen genom att livesända en podd! Där har lillebror Benjamin Ingrosso fortfarand­e en del att lära, vilket han inte sticker under stol med: ”För mig känns det så jävla fett att min syrra har sålt ut Globen genom att bara prata. Det är sån jävla power i det!” Och för familjefri­dens skull är Benjamin noga med att påpeka att han inte alls är avundsjuk på Bianca.

Bättre sent än aldrig – efter att ha varit ett par i hela 16 år gifte sig äntligen artisten Nano Omar med sin Frida Blum, och på bröllopet sjöng (!?) kompisen Dogge Doggelito. Men det är klart, har man fyra barn, så kan det förstås vara svårt att få tid över att gifta sig. 16 år förresten – det motsvarar halva Nanos liv och mer än halva Fridas! Nano är 32, Frida 30. Vi ber att få gratulera!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden