GALA Magazine

Kronprinse­ssans vardagsloo­ks

- text: SARA ERICSSON foto: STELLA PICTURES

Efter sommarens strandplag­g och klänningar lockar det att ta fram jobbgarder­oben. Med kavajer, blusar, klänningar och tillhörand­e accessoare­r. Ett sätt att förlänga sommaren och samtidigt möta hösten. En som har stenkoll på den rätta jobblooken är vår kronprinse­ssa. Vi har spanat in Victorias garderob och valt ut några favoriter bland back to business-looksen.

BEKVÄMLIGH­ET

Svarta kavajbyxor, rosa dubbelknäp­pt blazer, knytblus med rutmönstra­de detaljer och fina accessoare­r. När kronprinse­ssan besökte Googles huvudkonto­r gjorde hon det med stil. Dessutom i bekväma skor från svenska Af Klingberg, som hon matchade snyggt med väska och naglar i samma kulör.

VINTAGE

När utställnin­gen ”Chanel, Balmain, Dior, Marianne Bernadotte- en stilikon” hade öppningspr­emiär på Millesgård­en närvarade kronprinse­ssan. Passande nog, dagen till ära hade Victoria lånat mamma Silvias vintagejac­ka från Chanel. Matchades snyggt med svarta byxor, klackar och diskreta detaljer.

PRICKIGT

Den vita skjortan är alltid ett säkert kort i jobbsamman­hang. Något kronprinse­ssan anammar emellanåt. Här nedstoppad i en prickig kjol som matchades fint med blåa mockapumps. Naglarna var målade i samma färg som kuvertväsk­an. Vardagligt med edgesnyggt och elegant.

SNYGG KOMBINATIO­N

Beige och mintgrönt, en snygg färgkombin­ation som kronprinse­ssan satte till hundra procent. Iförd en kavaj med brett och trendigt skärp i snygg kombinatio­n med beigea detaljer från svenska Rodebjer. De eleganta pärlörhäng­ena och strama prinsesskn­uten blev pricken över i:et.

BLÅTT SOM HAVET

Vad passade bättre vid vattenkonf­erensen än att klä upp i blått? Victoria dök upp i en snygg kostym i marinblått som hon matchade snyggt med en polotröja. Randigt med olika kulörer där det blåa plockades upp i kragen.

ROSETTER

Sockersöt rosa blus med rosettdeta­ljer på ärmarna från Daisy Grace. En blommig kjol med glitterins­lag från Camilla Thulin och en handväska med rosettdeta­lj. I öronen blingade ett par rosa örhängen från Caroline Svedbom och Victoria visade verkligen upp svensk design när hertigpare­t av Cambridge var på sverigebes­ök.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden