GALA Magazine

Nygifta Izabella Scorupco: "VI ÄR SÅ FÖRBASKAT LYCKLIGA"

Häromvecka­n gifte sig Izabella Scorupco med affärsmann­en Karl Rosengren i Los Angeles. Nu berättar hon om känslorna för GALA magazine. – Tänk att man fick bli så här lycklig mitt i livet.

- text: ANNA & HANS SHIMODA foto: INSTAGRAM

Vår svenska Hollywoods­tjärna Izabella Scorupco, 49, gifte sig nyligen med affärsmann­en Karl Rosengren. Paret höll bröllopet i sitt hus i Hollywood Hills med spektakulä­r utsikt över den ikoniska Hollywood-skylten.

Många svenska gäster och vänner hade rest till Los Angeles för att närvara vid den romantiska vigseln, bland andra entreprenö­ren Johan Staël von Holstein, modellmamm­an Mika Kjellberg som driver agenturen MIKAS, skådespela­ren Magnus Skogsberg, känd från Icareklame­n, och Pr-mannen Micael Bindefeld vars spektakulä­ra 60-årsfest Izabella närvarade vid för bara ett par veckor sedan.

Micael är glad för sin väns kärlekslyc­ka och skrev i ett sms till Nöjesblade­t:

”Har aldrig under vår 32-åriga vänskap sett Izabella så här glad och lycklig! Och dessutom har hon och Kalle fixat en av de vackraste och mest personliga bröllopsfe­ster jag varit på...”.

IZABELLA FÖRKLARAR FÖR GALA magazine hur känslorna går några dagar efter bröllopet.

– Vi är så förbaskat lyckliga att vi borde skämmas! Tänk att man fick bli så här lycklig mitt i livet, säger hon och avslutar med den latinska frasen ”Amor Vincit Omnia” som betyder ”kärleken övervinner allt”.

Izabella förklarar för GALA magazine att de inte ska åka i väg på någon bröllopsre­sa just nu.

– Det känns som att vi är på en bröllopsre­sa 24/7 så vi tar det lite längre fram, avslutar den uppenbart lyckliga bruden.

IZABELLA HAR BOTT LÄNGE I USA, därför var det mängder av svenska vänner som bor i Los Angeles på plats för att fira brudparet, bland andra Filip Hammars exfru Jennie Hammar, tv-mannen Henrik Bastin med sin fru Karin, designern Anine Bing och Hollywoods­tjärnan

Mini Andén.

Så sent som i februari intervjuad­e Aftonblade­t Izabella och ställde då frågan om hon ville gifta sig.

– Eh, ja… Vi är väldigt förälskade. Allt är så härligt, men jag vågar inte säga så mycket mer just nu.

Izabella har dottern Julia, 21, med före detta ishockeypr­offset Mariusz Czerkawski och sonen Jakob, 16, med amerikansk­e

Jeffrey Raymond som hon skilde sig ifrån 2015 efter 15 år tillsamman­s.

 ??  ??
 ??  ?? – Det känns som att vi är på en bröllopsre­sa 24/7 så vi tar det lite längre fram berättar den nygifta Izabella Scorupco för GALA.
– Det känns som att vi är på en bröllopsre­sa 24/7 så vi tar det lite längre fram berättar den nygifta Izabella Scorupco för GALA.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden