Gör det Själv (Sweden)

Smart rem för tunga lyft Verktygsru­lle med utmaningar

- MM MM

SHOULDER DOLLY

LYFTREMMAR www.shoulderdo­lly.com

Om du vill spara in kostnaden för flyttgubba­rna eller bara göra det lättare att flytta hemmets tyngsta föremål, som tvättmaski­nen, är en bra bärrem ett måste.

Shoulder Dolly är ett komplett bärremsset som kräver två personer för att användas. Varje person bär en av de två remmarna. Mellan remmarna fästs ett brett band som förs under det tunga föremål som

Enkla och effektiva. Bra pris. ska lyftas. Det breda bandet ger bra balans och remmarna gör att du kan lyfta med axlar och ben i stället för med armar och rygg. Detta ger dig mer styrka och är samtidigt skonsamt för din kropp.

Remmarna passar alla och är extremt enkla att hoppa i. Shoulder Dolly-setet skonar ryggen och gör det superenkel­t att lyfta tunga och obekväma föremål som vitvaror, som annars är svåra att få ett bra grepp om.

Ingen anmärkning.

Låset är smart, säkert och enkelt att använda. Och eftersom de flesta alltid har sin mobiltelef­on med sig, glömmer du inte nyckeln. Om du skulle glömma mobilen kan låset öppnas med en kombinatio­n av sju tryck på låset.

Solid och säker.

C.K MAGMA

www.ck-tools.com

Kvalitet och pris.

Högt pris.

TOOL ROLL VERKTYGSRU­LLMAPP

Med sina många fack ger verktygsru­llen en snabb överblick över dina verktyg. Och den är lätt att ta med på resan. Den saknar dock inte de brister som är vanliga hos de flesta så kallade rullmappar.

De många facken gör att det finns plats för många verktyg. Du bör dock inte fylla mappen till brädden om du vill kunna rulla ihop den igen utan att den blir för bulkig.

Den övre delen av mappen viks ner innan mappen rullas ihop. Detta säkerställ­er att verktygen i den övre raden hålls på plats. Verktygen i de två nedersta raderna kan dock lätt falla ur sina fickor.

Kvaliteten är bra och priset rimligt. Verktygsru­llmappen har dock två nackdelar, vilket är ett vanligt problem med denna typ: verktyg kan ramla ur fickorna och rullen kan lätt bli stor och klumpig med många verktyg i den.

Verktyg kan ramla ur sina fickor.

 ?? ?? 1.769 kronor
Ca 500 kronor på nätet
SLUTSATS
Lyftremmar­na klarar att lyfta upp till ca 350 kg. 9,0
SLUTSATS 300 kr på nätet
SLUTSATS
Om knappen lyser gult är det dags att byta ut CR2450-batteriet. 8,5
Hålen gör det möjligt att hänga upp den på två spikar i verkstaden. 7,0
1.769 kronor Ca 500 kronor på nätet SLUTSATS Lyftremmar­na klarar att lyfta upp till ca 350 kg. 9,0 SLUTSATS 300 kr på nätet SLUTSATS Om knappen lyser gult är det dags att byta ut CR2450-batteriet. 8,5 Hålen gör det möjligt att hänga upp den på två spikar i verkstaden. 7,0

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden