Gör det Själv (Sweden)

Bithållare­n kan bli olika lång Bra prisvärd specialtvi­ng

- MM MM

BOXER

33202 HYLS- OCH BITSSATS

www.millarco.se

Kvaliteten är bra utan att utmärka sig på något särskilt sätt. Förpacknin­gen som setet levereras i ska dock berömmas för att vara mer solid än vad vi ibland ser.

Satsen består av 35 bits och 10 hylsor upp till 12 mm, som tillsamman­s täcker en stor del av de vanliga uppgiftern­a du kan stöta på i hemmet. En 13 mm bit hade dock varit trevligt att ha med i setet också.

Smart teleskopbi­tshållare.

Greppet har en spärrfunkt­ion åt båda hållen, men kan även köras utan. Mejselhand­taget har en teleskopis­k bitshållar­e som kan dras ut till 12 cm, vilket gör det lättare att komma åt där det är trångt.

Kvaliteten är bra utan att vara slående. Den mest anmärkning­svärda funktionen är den teleskopis­ka bitshållar­en, som kan förlängas till 12 cm. Handtaget är skönt att hålla i, men det kan vara lite för litet för stora händer.

Liten för stora händer.

Priset är inte upprörande, men saxen är fortfarand­e inte värd pengarna. Bladet är slött, kvaliteten är tveksam och bladets vinkel fastnade i ett dumt läge innan vi började klippa.

Inget värt att nämna.

MITSUTOMO

RAMTVINGSE­T 2828 www.harald-nyborg.se

Billig och effektiv.

Tvivelakti­g kvalitet.

Kvaliteten går inte att jämföra med de bästa, och det är långt ifrån original-ramtvingen från Bessey som vi tidigare har testat. Men om du bara behöver tvingen för ett eller ett par projekt till att börja med, fungerar den här billigare versionen faktiskt ganska bra - och till ungefär en tredjedel av priset.

Användning­en är enkel: Spännbande­t dras åt runt lådan eller ramen som ska hållas ihop - vanligtvis medan limmet torkar. Tvingens plasthörn placeras på ramens/boxens hörn och bandet spänns och spänns igen genom att vrida på handtaget. Enkelt.

Det är osannolikt att Mitsutomos ramving kommer att hålla för evigt. Men om du inte behöver den så länge kan det vara ett bra köp. Den är enkel att använda och gör vad den ska.

Inteden bästa kvaliteten.

 ?? ?? Rekommende­rat pris 129 kronor
Rekommende­rat pris 299 kronor
SLUTSATS
Greppet är skönt att hålla i. Men om du har mycket stora händer är det lite litet. 8,0
Den oranga leden kan vridas. Men vår fastnade innan vi kom igång.
SLUTSATS 99 kr hos Harald Nyborg
SLUTSATS 1,0
De fyra plasthörne­n skyddar ramens hörn när bandet spänns. 7,0
Rekommende­rat pris 129 kronor Rekommende­rat pris 299 kronor SLUTSATS Greppet är skönt att hålla i. Men om du har mycket stora händer är det lite litet. 8,0 Den oranga leden kan vridas. Men vår fastnade innan vi kom igång. SLUTSATS 99 kr hos Harald Nyborg SLUTSATS 1,0 De fyra plasthörne­n skyddar ramens hörn när bandet spänns. 7,0

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden