Göteborgs-Posten

Sune Jerre

- Lyssnar på: REBECCA HEDIN

Ålder: 58 Yrke: Veterinär Familj: Särbo med Elisabet Ängeby, två döttrar Annabel 15 år och Felicia 9 år Bor: Jennyhill gård i Kvidinge Skåne och Jennylund Bohus Intressen: Hästar, skidåkning, resor Läser: Gärna historiska böcker och deckare Tittar gärna på: TV-underhålln­ing och någon bra film

Allt, ”därför har vi två öron och en mun”

– Jag använder det på hundar och katter.

Sune menar att det fungerar även på människor och att det borde användas mer för att lindra smärtan vid artros hos människor, utan att behöva sätta in proteser. SUNE JERRE ÄR en reslig karl, en trygg tvåbarnspa­ppa till döttrarna Annabel och Felicia och han delar sitt stora hästintres­se med särbon Elisabet, som föder upp dressyrhäs­tar, medan Sune själv mest ägnat sig åt hoppavel.

– Jag jobbar nästan jämt, men när jag har en ledig stund är jag helst med familjen och med hästarna. Jag har ett fantastisk­t bra liv måste jag säga.

Sune Jerre reser sig upp för att avsluta samtalet. Det har blivit hög tid för honom att återvänta till nästa patient, ännu en hund som väntar på honom inne i operations­rummet.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden