Göteborgs-Posten

Miljonregn över ungdomsidr­otten

-

SPORT: Genom Gräsroten har Svenska Spels kunder samlat in pengar till sina favoritför­eningar och deras satsning på ungdomsver­ksamhet. I Västra Götaland deltog 89 000 personer och tillsamman­s samlade de in 8,3 miljoner kronor till 1200 olika föreningar.

Det högsta beloppet delas ut till IFK Göteborgs ungdomsver­ksamhet, som får 623 732 kronor. Men även mindre föreningar som Öckerö IF och Sävedalens IF får ett rejält tillskott i kassan med 93 282 kronor respektive 74 295 kronor. FOTBOLL: Enligt uppgifter till GP kommer Patrik Karlsson-Lagemyr att erbjudas ett A-lagskontra­kt med IFK Göteborg. – Han är självklart en av de vi tittar på, säger Mats Gren till GP. Patrik Karlsson-Lagemyr, som fått smeknamnet ”Paka”, har i flera säsonger varit en av de bästa spelarna i Blåvitts ungdomslag. Han var en av de stora anledninga­rna till att klubben kunde vinna SMguld nyligen i U19-klassen.

Efter den segern splittras laget då många spelare blir för gamla för U-laget och får se sig om efter andra klubbar. Victor Edvardsen som varit utlånad till Utsikten har på Twitter bekräftat att han lämnar klubben.

”Paka” nära A-lagskontra­kt med Blåvitt

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden