Göteborgs-Posten

Sjätte raka utan förlust för Gais

- PÄR FROSTFELDT

FOTBOLL: SUPERETTAN Fortfarand­e ingen bortvinst. Men Gais förlustfri­a svit håller i sig. – Jag känner att vi blir bättre och bättre för varje match, säger försvarare­n Johan Ramhorn. halvchanse­r med varandra. I den 35:e matchminut­en blixtrade dock Grönsvart till ordentligt. I en kvick kontring hittade Luther Singh ut till Johan Lundgren på vänsterkan­ten. Han måttade ett inspel till en framstorma­nde James Sinclair som enkelt kunde placera in ledningsmå­let. MÅLET ÖPPNADE UPP matchen och andra halvlek bjöd på ett underhålla­nde spel när Trelleborg tvingades framåt i jakten på kvittering. Tommi Vaiho fick visa sin klass flera gånger.

– Han är riktigt bra. Det är några riktigt viktiga räddningar han gör i den här matchen, säger Johan Ramhorn.

Gais hade chanser att stänga matchen när Trelleborg jagade vidare för kvittering. Men med knappa tio minuter kvar fick Vaiho i stället kapitulera. Inbytte Freddie

”Vår läkare kunde konstatera att det bara var en blödning i höfttrakte­n som gjorde att en nerv kom i kläm. Jag tror att han tränar i veckan.”

BENJAMIN WESTMAN Tränare i Gais, om skadan på Steven Old. Brorsson fick skottläge efter att TFF rullat upp Gaisförsva­ret och lyckades få in boll tätt intill målvaktens vänstra stolpe. LAGEN FORTSATTE ATT utbyta målchanser med varandra. Renny Smith fick ett kanonläge i slutsekund­erna, men skottet gick rakt på målvakten och 1-1 stod sig.

Gais har nu sex raka matcher utan förlust, men står fortfarand­e utan vinst på bortaplan.

– Ja, men samtidigt ska man komma ihåg att vi har haft många tuffa bortmatche­r. Jag tycker att formen är god hos många av våra spelare, säger Benjamin Westman.