Göteborgs-Posten

Raiolas uppgift: Fixa tillbaka Pogba

- FREDRIK JANLIND

Zlatan Ibrahimovi­c är klar, Henrikh Mkhitaryan är klar och nästa spelare på ingång är Paul Pogba. Gemensamt för trion är superagent­en Mino Raiola. Som nu bygger nästa United.

Zlatan i all ära, men lyckas United med att locka tillbaka Paul Pogba så får Zlatan konkurrens om rampljuset.

Den franske mittfältar­en lämnade United 2012 för Juventus efter att inte ha blivit garanterad speltid. Den då talangfull­e ynglingen lämnade gratis för Juventus, något som skulle visa sig vara ett klipp som hette duga för den italienska storklubbe­n.

Sir Alex Ferguson har flera gånger berättat varför Pogba lämnade United.

”Det är en eller två agenter som jag helt enkelt inte gillar, Mino Raiola, Pogbas agent är en av de. Jag misstrodde honom från första stund jag träffade honom”, skrev Ferguson i sin självbiogr­afi. FERGUSON TRÄNAR visserlige­n inte United längre men tränarikon­en är kvar inom klubben. Vad han anser om att Mino Raiola nu till stor grad står bakom den supersatsn­ing som BAKOM KULISSERNA. United gör mot toppen är oklart.

Först fixade Raiola Zlatan till klubben, sen Mkhitaryan och nu ska han se till Paul Pogba tar steget tillbaka till Manchester. Enligt flera engelska medier ska Pogba vara högt upp på Mourinhos önskelista. ENLIGT DAILY MAIL ska United träffa Juventus för att lösa en övergång, en övergång som ska göra Paul Pogba till den dyraste fotbollssp­elaren någonsin, med ett värde på 1,1 miljarder kronor.

Återstår att se om Raiola kan lösa en övergång men han har visat flera gånger att han inte skyr några medel när det gäller att fixa övergångar för sina spelare.

 ??  ?? Mino Raiola ligger bakom flera värvningar till den kommande säsongen, bland annat Zlatan Ibrahimovi­c.
Mino Raiola ligger bakom flera värvningar till den kommande säsongen, bland annat Zlatan Ibrahimovi­c.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden