Göteborgs-Posten

Sex Unitedspel­are kan vara på väg bort

- FREDRIK JANLIND

FOTBOLL: PREMIER LEAGUE Sex spelare i Manchester United hänger löst enligt engelska medier. Den tyske legendaren Bastian Schweinste­iger väntas bli först att lämna, skriver Manchester Evening News.

Enligt den engelska tidningen ska den engelska storklubbe­n vara säkra på att de kan lyckas skeppa iväg Schweinste­iger innan transferfö­nstret stänger. Tysken har två år kvar på sitt kontrakt och är en av spelarna som tjänar mest i United. Intresse finns från Italien, Tyskland och andra klubbar i Premier League. Mourinhos behandling av Schweinste­iger har fått stor kritik.

– Det är ren och skär mobbning, säger spelarfack­et FIFPros jurist Dejan Stefanovic till BBC Sport. JOSE MOURINHO SKA även vara osäker på den belgiske yttern Adnan Januzaj men där ska United hellre vilja låna ut 21-åringen. Där ska Sunderland vara nära att bli ny klubbadres­s. JUAN MATA SOM Mourinho snabbt gjorde sig av med i Chelsea vill dock klubben behålla. Det enda som skulle kunna få United att sälja Mata är om spanjoren själv vill lämna klubben. Där ska det finnas intresse från Everton, Valencia och Juventus.

– Vi hade ingen relation alls. Det fanns ingen dialog och jag var inte glad, berättade Mata för Independen­t om tiden med Mourinho i Chelsea.

Flera engelska medier skriver även att Marcos Rojo, Phil Jones, Ashley Young och Matteo Darmian hänger löst. Särskilt trion med Jones, Young och Darmian som inte fick plats i den 18-mannatrupp som Mourinho hade med sig till segern över Leicester. VÄRVAD. Paul Pogba.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden