Göteborgs-Posten

TILL TITELN”

-

andra lagen börjar frukta oss igen och den känslan har saknats. Zlatan har en väldigt bra närvaro och stark personligh­et, där något vi har saknat. Han känns lite som en ledare, som en ny Cantona. Förhoppnin­gsvis kan han hålla sig frisk. Han är ju ändå lite äldre och förhoppnin­gsvis kommer han att hålla en säsong och göra mycket mål för oss. Vinner Zlatan skytteliga­n i Premier League?

– Ja, det tror jag att han kan göra!

”Det känns som att de andra lagen börjar frukta oss igen och den känslan har saknats. Zlatan har en väldigt bra närvaro och stark personligh­et, där något vi har saknat.”

LITE LÄNGRE bort sitter Joe i sin taxibil och väntar. Till en början är han inte särskilt sugen på att prata om Manchester United, då han är HUGH Unitedsupp­orter. supporter till rivalerna Liverpool.

– Jag bryr mig inte om United om jag ska vara ärlig ...

– Men jag tycker det är för mycket pengar de betalar för spelare. Pogba var inte bra i EM och han är inte i samma klass som Messi och Suarez. Han kan inte avgöra en match på egen hand.

– Zlatan är jag inte heller särskilt imponerad av, jag förstår inte varför det är sådan uppståndel­se kring honom. Jag har inte så höga tankar om honom, han är okej men inte världsklas­s.

 ?? Bild: NIKLAS LARSSON ?? Ibrahimovi­cs ankomst till Manchester United: ”Jag förstår inte varför det är sådan uppståndel­se kring honom”.
Bild: NIKLAS LARSSON Ibrahimovi­cs ankomst till Manchester United: ”Jag förstår inte varför det är sådan uppståndel­se kring honom”.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden