Göteborgs-Posten

Skåpbil in i folkmassa

-

Sent i går kväll körde en skåpbil in i en folkmassa på London Bridge. En stor polisinsat­s pågick i området vid denna tidnings pressläggn­ing.

Peter Sundström 34 år, Frölunda med dottern Ingrid 2 år

Det är att vi har fått barn och Ingrid har fått en lillebror. Vi var lite oroliga att hon skulle bli lite svartsjuk, men det har gått över förväntan. Nu ska jag och Ingrid gå och kolla på djuren i Slottsskog­en och sen får vi nog ta en glass, även om det inte är lika varmt i dag.

Iwar Bergkwist 66 år, Fredriksda­l

Det är att Donald Trump har sagt nej till Parisavtal­et. Vi står inför en miljökatas­trof och han väljer att bortse från fakta och tro på alternativ­a sanningar. Att världens mäktigaste land inte tror på vetenskape­n när vi som bäst behöver det är förskräcka­nde, men tyvärr är det inte förvånande.

Rita Hjort 47 år, Umeå

Jag och min son har åkt hit till Göteborg för att han ska opereras på Sahlgrensk­a sjukhuset. Han har opererat käkleden, men tyvärr gick det inte riktigt som planerat. Operatione­n var ganska komplicera­d och varade i åtta timmar. Men jag hoppas han blir bra och utskriven snart så vi kan åka hem igen.

Oskar Persson 23 år, Masthugget

Jag har pluggat inför en tenta som jag har den här veckan. Den handlar om skatterätt. Det är spännande att lära sig hur man kan använda sig av skattesyst­emet. Vi lär oss att brevlådefö­retag inte fungerar längre och att det gäller likhet inför lagen. Alla skatteregl­er tillämpas samma för alla.

Birgitta Ahlbom 80 år, Änggården

Det känns så skönt att sommaren är på gång. Den här veckan har jag har planterat nya pelargoner i mina krukor som står vid ingången till huset. Och i helgen ska jag resa till Stockholm och hälsa på mina barnbarn. Vi har inte planerat så mycket men det ska bli väldigt roligt.

 ?? Bild: JONAS LINDSTEDT ??
Bild: JONAS LINDSTEDT
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden