Göteborgs-Posten

Olsson om…

-

Japan

När jag var ung tillbringa­de jag fyra månader i Asien, där startade mitt intresse för asiatisk matlagning. Samtidigt som jag sedan hade skivbutike­n Blenda fanns Café Japan här i Göteborg. Jag var där jämt, och blev sushifräls­t. Att nu få driva en japansk restaurang är en dröm som går uppfyllels­e.

Karaoke

Sing Sing blev möjligt i och med att fastighets­ägaren till lokalen vid Chapmans torg visade sig vara karaokefrä­lst. Förhoppnin­gen är att vi ska göra för karaoken vad Boulebar har gjort för boulen. Själv kommer jag mest att hålla fokus på Hoki Moki framöver, men jag tror verkligen att Sing Sing kan ta fart. Samtidigt måste man vara ödmjuk, klart allt kan gå åt skogen.

Låga trösklar

Jag vill ha en välkomnand­e miljö. När jag drev skivbutike­n var det många som inte kände att det var deras plats, det var skivnördar och alla stans DJ:s som hängde där. De flesta var killar. Så jag startade DJ-kurser för tjejer, med Monika ”DJ Demonika” Svensson som lärare, för att öppna upp butiken för fler. Det blev succé. Lite businesstä­nk låg bakom så klart – jag dubblade ju mitt kundunderl­ag när tjejerna kom in.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden