Göteborgs-Posten

Mysan är en gammal kämpe som njuter

-

”Mysan, nu snart 16 år, är min underbara katt som jag fick från Göteborgs djurskydd när hon var tre år. Då hade hon levt med tre andra katter i ett grovkök”, inleder Harriet Tostin sitt mail och fortsätter:

”Nu har hon överlevt en tandoperat­ion, där hon var nära att dö av narkosen då njurarna slogs ut. Men hon klarade det. Nästa sjukdom hon fick var förstorad sköldkörte­l, med behandling av cellgifter och därefter radioaktiv strålning som följd. Även det överlevde hon. För ett tag sedan fick hon diskbråck och har nu än en gång visat vilken kämpe hon är. Hon mår i dag bra och njuter av solen på sin innätade balkong”.

Om du också vill få en bild publicerad på ditt husdjur är du välkommen att maila till namn@gp.se och skriva ”Mitt husdjur” i ämnesfälte­t.

■ Ett minnesord bör vara högst 3 000 tecken inklusive mellanslag, gärna kortare. Vi förbehålle­r oss rätten att korta och redigera i texten.

■ Inled med namn, ålder, hemort och närmast anhöriga för den bortgångne. Minnesorde­t måste ha en (eller flera) underteckn­are. ■ Bifoga gärna en bild (jpeg-format).

■ Vi är tacksamma för att få materialet via e-post till

namn@gp.se

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden