Göteborgs-Posten

Bättre entré, tack

- Rolf Wikström Tommy Hallsmark Uppgiven f d väljare

Området vid entrén till Slottsskog­svallen behöver förvisso upprustas, men en massa förslag med hybris som nu presentera­ts är det inte förtjänt av.

Varför skall alla förslag vara så fullständi­gt omvälvande? Visst kan man ändra, men låt ändringarn­a stå i samklang med området som det redan är. Varför stycka upp det med onödiga och förfulande löpspår? Motionärer­na har ju hela Slottsskog­en att springa i och Ruddalens fina motionsanl­äggning ligger ju rätt nära?

Slottsskog­svallområd­et behöver inte bli attraktivt à la någon nöjespark. Gör i stället entréområd­et till ett område där det gröna eller naturliga förstärks i form av nyplantera­de träd, buskar, gräsmattor, vackra blomsterar­rangemang och därtill kanske någon fontän. De skulle utgöra en fin entré och göra att hela området med och kring Vallen upplevs som en sammanhäng­ande grön oas. Löpspår och diverse tingel-tangel har vi tillräckli­gt av på andra håll.

Regeringsf­öreträdare menar att Sverige svartmålas när det påtalas att Sverige är på väg åt fel håll. Är det verkligen svartmålni­ng, är det inte snarare så att verklighet­en talar för sig själv? skriver signaturen Vems verklighet är sann?

BESVÄRLIG BILD.

Jag har nu provat ett par veckor med en tracker och aldrig förr känt mig så trygg när katten är på utsidan eftersom jag vet var den är och kan se hur den gått.

Trackern väger cirka 40 gram med halsband. Katten bryr sig inte om den. Hon vet att när jag sätter på henne den så betyder det att hon ska få gå ut. Sen tas den av så fort hon är inne igen.

Jag kan starkt rekommende­ra djurägare att skaffa sig en sådan så slipper ni vara oroade om inte katten/hunden kommer in igen. soffan i höst för i den här staden finns inga politiker som förtjänar min röst. Det finns inga politiker som jobbar för mig. Jag ser bara politiker som lever gott på min bekostnad, som träter som småbarn om vem som ska få köra näven ner i syltburken först. kontentan av denna kräftgång när pensionern­a sänks och allt annat höjs.

 ?? Arkivbild: NIKLAS MAUPOIX ??
Arkivbild: NIKLAS MAUPOIX
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden