Göteborgs-Posten

Hästpojken tillbaka med nytt album

-

MUSIK: Göteborgsb­andet släpper nya albumet Hästpojken är död den 20 april. Det har hintats en del på bandets Instagram om att någonting är på gång. Nu är det klart att Hästpojken, med och släpper ny skiva och ger sig ut på en kort turné.

– Vi fortsätter med det vi alltid gjort. Samma melodi men andra tider. Ibland andas man för att man kan, ibland för att man vill. Ibland är Hästpojken död, men för det mesta är han allt, säger sångaren Martin Elisson i ett pressutski­ck.

Plattan Hästpojken är död kommer den 20 april. Den 28 april spelar bandet på Storan i Göteborg.

Adam Bolmeus, Martin Elisson

FILM: Steven Spielbergs senaste film skildrar hur tidningen The Washington Post publicerad­e hemligstäm­plade dokument trots påtrycknin­gar från den dåvarande presidenta­dministrat­ionen. Huvudrolls­innehavare­n Meryl Streep ser kopplingar till nutiden.

– De dagliga händelsern­a i USA gjorde att manuset anpassades till detta medan vi filmade, säger Streep som tror att folk en dag kommer att tacka USA:s president Donald Trump.

– Han har visat hur det är möjligt att missbruka den högsta makten i vårt land, och hur viktigt det är att stå upp för och försvara det som står i vår konstituti­on. (TT)

The Post

Streep: ”Folk kommer att tacka Trump”

 ?? Bild: CHRISTIAN SALDERT ??
Bild: CHRISTIAN SALDERT

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden