- HYFSAD INSATS.

2–2 och 2–2 förra säsongen. 0–0 nu.

Häcken och Sirius fortsätter kryssa.

– Jag tycker att vi låg närmare segern än vad de gjorde, säger Erik Friberg.

Häckens första bortamatch i allsvenska­n 2018 slutade med förlust och dubbla röda kort.

Det gick aningen bättre i den andra.

På ett studsigt Studentern­as IP spelade laget 0–0 mot Sirius.

Tillställn­ingen inleddes med att Emil Wahlström fick den första och bästa chansen efter en hörna från Daleho Irandust. Nicken dock över. I DEN 24 MINUTEN inträffade halvlekens mest omtalade situation. Alhassan Kamara löpte igenom, skulle runda Karim Fegrouch, men kapades tufft.

Rött kort? Nepp, bara gult. Fegrouch var nog glad för det. Den andra halvleken inleddes med att Stefano Vecchia fick en superchans sedan bollen trillat ner framför hans fötter inne i straffområ­det. Avslutet dock över ribban.

I jakten på mål skickade Häckenträn­aren Andreas Alm in Moestafa El Kabir med 25 minuter kvar. Det gav dock inget resultat.

Närmast att hitta nätet i Häckenlägr­et var i stället inbytte Mervan Celik som fick ett skottläge från nära håll i slutminute­rna, men sköt i blocket.

Matchen slutade 0–0. Kryss alltså, precis som i fjol då båda mötena mellan lagen slutade 2–2. – DET BRUKAR VARA jämna och täta matcher mellan oss, säger Erik Friberg.

– Jag tycker dock att vi borde ha vunnit nu. Vi kom kanske inte rik-

??  ?? Erik Friberg och resten av Häcken kämpade på mot Sirius, men det ska bara bli oavgjort mellan de två lage