Göteborgs-Posten

Landslagsm­ålvakt till Pixbo

-

INNEBANDY: Den schweizisk­a landslagsm­ålvakten Lara Heini, 23, är klar för Pixbo i innebandy. Heini ersätter storstjärn­an Sara Hjorting, som slutade efter den gångna säsongen.

”Jag tror att vi springer mer med bollen i Schweiz. I Sverige förväntar jag mig att man spelar bollen snabbare.”, säger Heini i ett pressmedde­lande. Tränaren Per Tjusberg vill inte lägga för stor press på Heini. ”Vi får en ung målvakt med internatio­nell rutin och med en bevisat hög nivå i sitt spel. Det är svårt att hitta en mer lämplig efterträda­re till Sara Hjorting”, säger han. (TT)

 ??  ?? och kommer att visas på storbildss­kärm på Tele2 arena i Stockholm, uppger Svenska fotbollför­bundet. Tele2 arena är en så kallad Fan Zone. Fler kommer att presentera­s inom kort. Matcherna sänds av SVT och TV4. (TT)
och kommer att visas på storbildss­kärm på Tele2 arena i Stockholm, uppger Svenska fotbollför­bundet. Tele2 arena är en så kallad Fan Zone. Fler kommer att presentera­s inom kort. Matcherna sänds av SVT och TV4. (TT)

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden