Göteborgs-Posten

Tottenham blir

-

Tottenham– Burnley

Tottenham har åtta poäng fler eåer 16 omgångar denna säsong än senaste. Förhålland­et att laget har nio bortamatch­er kvar att spela av säsongen och 13 hemma ger bra chans att ta en plats bland de fyra bästa. När systemet ska byggas är faktorn att Tottenham med Dele Alli (bilden) inte spelat oavgjort på 16 omgångar en faktor att värdera. På ABC-systemet får ettan stå som spikvalet.

Crystal P– Leicester Crystal P har Wilfried Zaha och James Tomkins avstängda. Christian Benteke, Connor Wickham och Scott Dann på skadelista­n senast. Laget har en vinst (Burnley) på de elva senaste.

Huddersfie­ld– Newcastle Huddersfie­ld får tillbaka Philip Billing eåer avstängnin­g och värderas till lagets bästa spelare. Steve Mounie är fortfarand­e avstängd. Huddersfie­ld löper risk att förlora fyra i följd.

Watford– Cardiff Cardiff tog två poäng på de åtta första omgångarna och tolv på de åtta senaste. Faktaraden visar på uppgång. Ska kontraktet säkras måste bortaspele­t med 0-1-6 bli bättre.

Wolverhamp­ton– Bournemout­h Wolverhamp­ton har gått från en svit på en poäng på sex matcher till vinster mot Chelsea och Newcastle. Nu skulle Wolves behöva hålla nollan för första gången på åtta matcher. Given etta.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden