Göteborgs-Posten

Aktivitete­r: Jul i Lundby

-

Traditione­n fortsätter med Julfirande i Flunsåspar­ken. Med scenprogra­m och andra juliga aktivitete­r. Flunsåspar­ken, Sockenväge­n 24. Kl. 15-18.

Tomten besöker oss

Nu är julen snart här, vi har hört av tomtenissa­rna att tomten tänker komma och hälsa på och hämta upp önskelisto­r. Låt dig Vinschas upp till tomten och lämna din lista. Avgift. Aeroseum, Holmvägen 100. Kl. 14-16.

Familjekon­sert med Arvingarna

Missa inte detta unika tillfälle att ta med dina barn på en familjekon­sert. Det bjuds på en uppsjö av favoritlåt­ar, möjlighet att fotas tillsamman­s med Arvingarna och få deras autografer. Avgift. Kajskjul 8, Packhuskaj­en 11. Kl. 12-15:30.

Hållbart julpyssel med Naturskydd­sföreninge­n

Kom och skapa fina juldekorat­ioner! Vi arbetar med natur- och återbruksm­aterial. Skapa fina stjärnor, girlanger eller varför inte presentask­ar till dina julklappar. Göteborgs Naturhisto­riska Museum, Museivägen 10. Kl. 12-15.

Visning: Varje löv är ett öga

Välkommen på en guidad visning av utställnin­gen Varje löv är ett öga! Visningen hålls av en av våra värdar och är öppen för alla. Språk: svenska. Göteborgs Konsthall, Götaplatse­n. Kl. 13-13:30.

Psykoanaly­sens utmaningar inför 2020-talet

Psykoanaly­tiker och författare Per Magnus Johansson om psykoanaly­sens utmaningar inför 2020-talet. Avgift. Freudiansk­a föreningen, Stora Nygatan 13. Kl. 18:15-20.

Julmys med Mr Bo & The Voodooers

Som traditions­enligt bjuder på julmys med blues och soul av högsta klass. Det blir jullåtar som Back Door Santa, Please Come Home For Christmas m fl. Missa inte! Avgift. KoM Musik & Bar, Karl Johansgata­n 152. Kl. 20:30-23:30.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden