Göteborgs-Posten

”Äntligen ett bra läge efter skitlägen två gånger i rad”

-

TVÅ FINA HÄSTAR. Reijo Liljendahl (bilden) startar två hästar inom V75 på Mantorp på lördag, Mr Marvelous som är en av omgångens större favoriter och Gerry som är en spännande USA-född häst som gör tredje starten i Sverige. Det är två fina hästar som är värda att kolla upp.

– Gerry (V75-3) gick bra senast. Han fick gå själv i tredjespår lite väl tidigt men han höll bra. Han har tränat bra efter det och bör gå framåt. Spåret är bra men han har galopperat den del från start i USA så han får tas lite lugnt. Det är tufft emot men han kan vara trea, säger Reijo.

– Mr Marvelous (V75-5) har äntligen fått ett bra läge efter skitlägen två gånger i rad. Han går framåt hela tiden och är på väg att hitta formen på allvar. Han är stor och gänglig så han ser inte så bra ut i låga farter men i loppen flyter det bättre för honom. Han ska lättas, kanske till barfota eller till aluminiums­kor, dessutom ska vi värma honom i jänkarvagn. Det tror jag passar och att han gör ett bra lopp, säger Reijo.

har öppna vasst i USA. V75-4. Vi tippar 3 Another Lucky Day. Från tillägg kommer 9 Mellby Eye Catcher och 10 Karamel Hill snabbstart­a. . V75-5. 2 Fire of Noa är ganska bra ut. 4 Mr Marvelous kan öppna bättre än visat, 6 Västerbo Imtheman är snabb liksom 7 Donatello Wibb. Fördel 2. V75-6. 4 Chief Orlando bör få ta över utan större strid. 5 Mindyourva­lue WF ansluter direkt på utsidan.

V75-7. 1 Zap di Girifalco öppnade vasst från spår 2 i Milano 31/12 och kan öppna. 4 Franklin Face, 5 Randemar RD och 6 Adde SH utmanar men vi tippar att Zap håller upp om han öppnar som han gjort i Italien,

Bör spetsa, svårslagen men snacket kring Mindyourva­lue WF måste tas på allvar. Två streck.

Stoneisle Ocean AVSLAG

(V75-2) är en vass häst som imponerade senast men nu ser läget väldigt tufft ut.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden