Göteborgs-Posten

”Efter Armour As senaste insats är han ett tidigt bud”

-

TVÅ SEGERBUD. Det handlar väldigt mycket om Björn Goop, Erik Adielsson, Örjan Kihlström och Daniel Redén på V75 på lördag. En som kan spräcka den kvartetten är Halmstadtr­änaren Jerry Riordan (bilden) som har duon Tessy d’Ete och Armour As till start på V75.

– Tessy d’Ete (V75-1) var riktigt bra i debuten för oss och det är ju en topphäst. Hon har mött de bästa i sin kull i Frankrike. Hon har tagit senaste loppet bra. Hon går som senast, utan skor, jänkarvagn och ett öppet huvudlag. Möjligen att det är lite för kort distans nu men med rätt resa slår hon många till slut, varnar Jerry.

– Armour As (V75-5) har utvecklats markant i årets starter och han var mycket tapper mot Ecurie D senast. Han möter en del bra hästar denna gång men efter hans senaste insats är han ett tidigt bud här. Han går som senast, barfota runt om, med jänkarvagn och ett öppet huvudlag, avslutar Jerry Riordan.

att Very sitter i spets efter 500. V75-4. 1 Gorgeous LA har chans att hålla upp spets i kamp med

4 And Stich. Från tillägg kommer både 10 Anthara Bi och 11 Jasmin Band med snabba starter. V75-5. 1 Master Blaster och

2 Victory’s Club gör säkert ett försök men vi tippar att 5 Armour As är snabbare, han har chans att hålla ut 6 Van Goigh ZS och 8 Zlatan Knick, och är spetsfavor­it. V75-6. 1 Seismic Wave kan nog öppna väldigt snabbt och försöker ta emot 4 Franklin Face. Denne släpper nog till 6 Vikens High Yield som är vass. Spännande spetsstrid. Fördel 1.

V75-7. 3 Tengil Face och 5 Personal Goals gör upp. 2 Ivory di Quattro testar för att ta över? men vi är spända på Tessy d’Ete och körs Willow Pride i spets får hon chansen. Två streck.

Randemar RD AVSLAG

(V75-6) såg inte som bäst ut senast. Svårt läge. Långsökt att han ska vinna.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden