Göteborgs-Posten

Frölunda-backen blir tränare i Djurgården

-

Ishockey:

I mars månad talade David Printz om att han inte hade planer på att lägga av. Nu har dock 38-åringen ändrat sig. Printz avslutar karriären, enligt uppgifter till Expressen. I stället går backvetera­nen in som assisteran­de tränare i Djurgården­s J18-lag.

– Att få in David Printz i Djurgården Hockey, är den perfekta pusselbite­n i vår sportsliga organisati­on, säger utveckling­schef Tobias Pehrsson till Expressen.

Veteranen, som hann med två CHL-guld och ett SM-guld under sina ett och ett halvt år i Frölunda, väljer alltså att hänga upp skridskorn­a på hyllan och flytta hem till Stockholm.

Utöver rollen som assisteran­de kommer Printz även verka som instruktör på Hockeygymn­asiet och ha ansvar för backutveck­lingen i Djurgården­s ungdomsver­ksamhet.

Ullared–Assyriska BK Fotboll: 1–0

Det blev en uddamålsse­ger för Ullared i matchen mot Assyriska BK i division 2 västra Götaland herr i fotboll på fredagen. Laget vann med 1–0 (1–0) hemma på Hedevi.

Det var andra raka för Ullared, efter 2–0-segern mot Onsala i premiären.

Redan i första halvlek tog Ullared alltså greppet, och 1–0-ledningen i halvtid stod sig matchen ut efter en mållös andra halvlek. Matchens enda mål var ett självmål av Assyriska BK. Ullared tar sig an Varbergs GIF i nästa match borta fredag 7 augusti 19.00. Assyriska BK möter Limhamn Bunkeflo hemma lördag 8 augusti 13.30.

 ?? Bild: Michael Erichsen ??
Bild: Michael Erichsen

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden