Göteborgs-Posten

Hammarby vann knappt i målrik match

- Ola Palmström

Hammarby dominerade matchbilde­n hemma mot Sirius – men någon storseger blev det inte. Matchen slutade 3–2 efter en sen reducering av Sirius.

– Vi snor bollen flera gånger och ska egentligen göra fler mål än vi gör i dag, säger Jeppe Andersen till Discovery plus.

Abdul Khalili tryckte dit 1–0 efter att Astrit Selmani hittat in med ett perfekt tajmat inspel från vänsterkan­ten.

Det dröjde 38 sekunder in i andra halvlek innan Hammarby utökade ledningen. Khalili volleypass­ade fram till Jeppe Andersen som inte gjorde några misstag när han stod öga mot öga med David Mitov Nilsson.

Inhopparen Ekin Bulut gav liv i matchen med sin reducering i den 90:e minuten, men närmare än så kom inte gästerna. Slutresult­atet skrevs till 3–2.